Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport tizenharmadik, őszi zárófordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A szemmel vert labda esete, avagy a kék mezes milotai, miként a csengersimai csapat is „táncba megy” hétvégén Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 13. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Szatmárcseke (11.)–Vámosoroszi (1.)

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Tudjuk, jó ellenféllel találkozunk, de megteszünk mindent azért, hogy kedvező eredményt érjünk el. Sajnos, az előző meccsen újabb két játékos sérült meg, ami kiállást is fenyegeti, de remélem, a kalapból még sikerül előhúzni egy-két embert… Az egyesület őszinte részvétét fejezi ki a Kelemen családnak!

Imre Zsolt, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Az ősz utolsó mérkőzését mindenféleképpen győzelemmel szeretnénk zárni. Nehéz meccs lesz, hiszen ellenfelünk az előző fordulóban nagyot játszott. Normális hozzáállásra és maximális koncentrációra lesz szükség a sikerhez.

Csengersima (2.)–Tisztaberek (6.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Tudjuk, hogy jó formában van a vendégcsapat, ettől függetlenül itthon kell tartanunk mindhárom pontot.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Egy bajnokesélyes otthonában pályára lépni mindig nehéz feladat, de ha a megszokott fegyelmezett játékunkat nyújtjuk, talán sikerülhet pontot szerezni.

Vasárnap

Ópályi (10.)–Őr (13.)

Bartha Miklós, az Ópályi játékos-edzője: – Az utolsó őszi mérkőzésünkön nem szeretnénk leírni az őri csapatot, remélem, megfelelő létszámban tudunk kiállni és otthon tudjuk tartani a három pontot.

Szabó Attila, az Őr edzője: – Ahogy a hétvégén is nyilatkoztam, nagyon várjuk a szünetet. De így is reménykedünk a pontszerzésben.

Nyírvasvári (5.)–Milota (12.)

Paulik János, a Nyírvasvári edzője: – A hétvégi sikernek akkor lesz igazán értéke, ha hazai pályán behúzzuk az év utolsó mérkőzését. Plusz motivációt jelent számunkra, hogy mind a felnőtt-, mind az ificsapatunk dobogóra „fagyna” a téli szünetben!

Elek László, a Milota edzője: – Az eddigi évek leggyengébb őszi szezonját zárjuk le úgy, hogy nyolc hazai meccset sikerült játszanunk és soha nem gyűjtöttünk ilyen kevés pontot. Igaz ennek a nyáron már megvoltak az előjelei, majd jöttek a szezon közben is. Még nagyobb gond, hogy az idegenbeli mutatók ennél is rosszabbak. Tehát a hazai csapatnak könnyű meccse következik, mi pedig tisztességesen és sportszerűen megpróbáljuk megnehezíteni Janiék dolgát.

Kocsord (7.)–Sonkád (8.)

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Szeretnénk győzelemmel búcsúzni közönségünktől és számunkra igazán jól sikerült őszi szezontól. Eddig hazai pályán pontot sem vesztettünk, így adott a feladat, hogy a makulátlan mérleget ne éppen az utolsó meccsen rontsuk el.

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Attól függetlenül, hogy legutóbb kikapott, a Kocsord jó csapat, amellyel reméljük, színvonalas meccset játszunk, aztán lesz, ami lesz…

Encsencs (4.)–Nagydobos (9.)

Bíró Zsolt, az Encsencs edzője: – Ha úgy fogunk játszani, mint az előző meccsen, akkor nem sok esélyünk van a Dobos ellen. De amennyiben a csapat átérzi a mérkőzés jelentőségét, ebben az esetben nyerhetünk és szép őszt zárhatunk.

Paragh Krisztián, a Nagydobos játékos-edzője: – Az a lényeg, hogy az utolsó két őszi meccsen legyen tartása a csapatnak és persze, jó lenne, ha mindez eredményes szerepléssel párosulna.

Szabadnapos: Fehérgyarmat

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .