Kattints a képre!!

Hótziher, hogy a novemberi hónap nagyon fekszik a Csenger megyei első osztályú csapatának. Az előző héten már megénekeltük, hogy a szatmáriak négy „fás” hátrányból, félóra leforgása alatt mentették döntetlenre (4-4) a Tarpa elleni bajnokit, a közelmúltban pedig több látványos feltámadást produkáltak az év eme szakában.

Jónás Gergely hamar megtalálta a kapu felé vezető utat a Bátor elleni meccsen – a második percben gólt szerzett Fotó: Imre Mónika

Szombaton rátettek még egy lapáttal: a hetedik percben 2-0-ra vezettek a Nyírbátor otthonában, végül 5–1-re porolták el a házigazdát – jóllehet, ott nem szoktak gólfesztivált rendezni az ellenfelek. A csengeriek tizenhét éves középpályása, Jónás Gergely nyitotta meg a gólcsapot, aki mindjárt a második minutumban betalált.

– Soha nem rúgtam még ilyen korán gólt – vágott a közepébe Jónás Gergely, aki másodszor köszönt be az őszi idényben, magyarán bejátszotta magát a csapatba.  – Nem gondoltam ilyesmire, csak arra, hogy régen nyertünk, jó lenne megint. Egyébként volt valaki, a szertáros, Szatmári Attila, aki megjósolta, hogy bennem van a gól, és most „kijön”. Tartsa meg jó szokását, legközelebb majd megint egyeztetek vele. És hát rendszeresen megkapom a lehetőséget, próbálok továbbra is élni vele.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .