Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport tizenhetedik fordulójában a Sényő-Carnifex vasárnap hazai pályán, míg a Kisvárda Master Good II. idegenben folytatta bajnoki szereplését.

A sényői retesz összezár, ezt a Vasas II. akciót sikerült megakadályozni – később viszont behorpadt a védelem Fotó: Fazekas Ármin

A sényőiek eddigi egyetlen otthoni győzelmüket szeptember 25-én aratták az Eger ellen, jóllehet az igaz, legutóbb október elején mutatták meg magukat hazai környezetben, azóta öt idegenbeli meccset tudtak le. Ráadásul ez az utolsó fellépésük volt idén saját katlanjukban, a hátralévő két őszi, illetve a tavaszi idényből előrehozott találkozón fordulóban ugyancsak vendégként játszanak. Így, persze különösen motiváltan „futottak neki” a Vasas II. elleni összecsapásnak, amelyen égető szükségük volt a három pont begyűjtésére. Félóra gyürkőzés után Jócsák Dávid lapos, 16 méterről eleresztett lövéssel köszönt be, vezetést szerezve a házigazdáknak. A második félidő elején viszont pillanatok alatt fordult a kocka: a Vasas „fakó” két gyors góllal keserítette a szabolcsiakat, akik Kapacina Kevin jóvoltából kezdték meg a hosszú hajrát – egyenlítve. A hátralévő időt igyekezett megnyomni a Sényő – mindhiába, nem sikerült kicsikarni a győzelmet.

Ugyanakkor a Kisvárda II. döntetlent játszott a DEAC vendégeként.

NB III., Keleti csoport: 17. forduló

Sényő-Carnifex–Vasas II. 2–2 (1–0)

Sényő, 206 néző, v. Vinter. Sényő: Gagyi S. – Bodó G. (Orosz M.), Márton A., Fenyőfalvi D. (Sztankó D.), Kapcina K., Jócsák D. (Fabu M.),  Farkas M., Matyi Z., Sógor Cs. (Nagy Z.), Kapacina V., Vámos M. (Schmidt P.). Edző: Imrő László, Fiumei Viktor. Gól: Jócsák D. (30.), Kapacina K. (69.), illetve Kleisz M. (49.), Farkas B. (53.)

Imrő László: – Ezzel az eredménnyel nem igazán lehet elégedett a csapat. Jó néhány játékos teljesítménye értékelhetetlen volt a mai nap. Ettől sokkal több kell!

Debreceni EAC–Kisvárda Master Good II. 2–2 (0–1)

Debrecen, v.: Szigetvári. Kisvárda II.: Perehanec – Czérna, Avetiszjan, Rubus, Sikorszki – Kirjuhin, Szőr – Simon M. (Puporka, 75.), Ponomarenko, Heles (Hricu, 55.) – Nagy M. K. Edző: Gerliczki Máté.

Gól: Nagy M. K. (0–1) a 40., Czérna (0–2) a 48., Kerekes K. (1–2) a 68. percben, Sándor T. (2-2), 11-esből a 90. percben

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .