Kattints a képre!!

A Kállósemjén–Mándok megyei első osztályú mérkőzés (3–0) közben mentő szállította el a pályáról Szikszai Sándort, kettes számú játékvezetői asszisztenst. Ez már önmagában olyan esemény, ami – szerencsére – meglehetősen ritkán fordul elő.

Amikor még minden rendben volt: Szikszai Sándor (jobbról) a játékvezetői hármas tagjaként lépett színre a Kállósemjén-Mándok bajnokin Fotó: három határ hírei

A Három határ hírei oldal élő közvetítésében csak annyit lehetett észlelni, hogy az első félidő derekán a partjelző sántikálni kezdett, majd olyannyira rosszabbodott állapota, hogy csak segítséggel tudta elhagyni a pályát. A folytatást két főre olvadva, Major Olivér játékvezető és segítője, Kormány László hozta le – megelégedésre.

– Beleléptem egy gödörbe, majd szúró fájdalmat éreztem a bal vádlimba, annyira feszített, hogy nem bírtam lábra állni – taglalta a történteket Szikszai Sándor. – Elvittek a mentősök, bent a kórházban derült ki, hál’ istennek nincs szakadás, de két hétig pihennem kell, úgyhogy számomra gyakorlatilag véget ért az idény. Azt azért elmondanám, köszönöm a két csapat segítségét, valamint nagyon rendesek voltak az orvosok, a személyzet a traumatológián, ilyen helyzetben ezt tudja értékelni az ember.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .