Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenkettedik fordulójában három mérkőzést játszottak vasárnap.

A kék mezes kéki csapat a Birivel birkózott Fotó: Nagy Szabolcs

Megyei II. osztály, Pannónia Zrt csoport: 12. forduló

Kék-Biri 2-2 (1-0)

Kék, 77 néző, v.: Tóth L. Kék: Virágh Cs. – Pauliska L. (Mátrai M.), Veress Á., Poór B., Duan D. (Novák K.), Marsi S. (Varga Á.), Bodó I., Lakatos E. (Chriszt P.), Ferenczi Z., Dócs N., Veress M. (Mátrai T.). Edző: Borza László. Biri: Jakocska Cs. – Kiss F., Rácz G., Zámbó R., Takács R., Nagy T., Nagy M., Makács G., Földi G. (Markovics L.), Kóth Á., Huri P. Edző: Dankó Zsolt. Gól: Ferenczi Z., Bodó I., illetve Nagy T., Nagy M. Ifi: 3-1.

Borza  László: – Az első félidőben akár eldönthettük volna a meccset, de nem tettük, ami megbosszulta magát, mert a vendégcsapat a másodikban fordított, de nem sokkal utána sikerült egyenlíteni. Az első félidő a miénk volt, a második pedig a vendégeké, ezért a döntetlen igazságosnak mondható. A mérkőzésen korrekt játékvezetés volt.

Dankó Zsolt: – Az ificsapatunk a dobogón telel, az U16-os csapatunk az első helyen fordul, felnőtt csapatunk számára pedig talán több volt ebbe a szezonban. A mai mérkőzésen két ellentétes félidő alapján igazságos döntetlen született. Jó pihenést kívánok mindenkinek a télre, őszintén kívánom, hogy tavasszal minden csapattal találkozzunk.

Rakamaz-Apagy 0-5 (0-3)

Rakamaz, 100 néző, v.: Papp F. Rakamaz: Simkó M. – Barzó G., Kántor Zs., Karacs Á., Szabó Zs. (Dinó R.), Dencs Á., Galambos Zs., Parádi B., Galambosi K., Ludas E., Heidrich M. Edző: Madalina György. Apagy: Molnár Cs. – Budai M., Márton I., Árpási D., Marics T., Rubóczki K. (Svelta Z.), Németh A., Marics G., Kovács L., Harsányi A., Hajdu G. Játékos-edző: Németh Attila. Gól: Marics G. 2, Németh A., Márton I., Marics T. Ifi: 1-7.

Németh Attila: – Jó felfogásban szép gólokat szereztünk. Érett már ez a győzelem. Gratulálok a fiúknak, további sok sikert a Rakamaznak.

A Levelek-Geszteréd mérkőzés elmaradt mert a vendégcsapat nem állt ki. A Nagykálló-Nyírlugos mérkőzést a vendégcsapat lemondta.

Szabadnapos: Kálmánháza.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .