Kattints a képre!!

Nyáron lesújtó esemény rázta meg a barabási futballt: hatvanhat éves korában életét vesztette a helyi megyei harmadosztályú csapat lelke, edzője, mindenese – idősebb Solymos László.

A barabási csapat a 89. percben még vezetett a Tiszaszalka otthonában, végül bravúrdöntetlennel adózott korábbi edzője emléke előtt Fotó: Karika István

A szombati Rétköz csoportban rendezett Tiszaszalka–Barabás bajnoki meccs (2–2) előtt rá emlékeztek. A házigazdák ugyanis nem feledkeztek meg a júliusban történtektől: a gyászszünet során nagyon szép szavakkal méltatták az elhunyt sportembert. Nem véletlenül, a tiszaszalkai futballisták és vezetők többsége éveken át volt a Barabás SE játékosa, akik Solymos László „keze alatt” szerepeltek.

– Meglehet, hogy ez is feltüzelte a fiúkat, akik felszántották a pályát és mindvégig fegyelmezetten játszva szereztek pontot a bajnokesélyes otthonában, méltóképpen tisztelegve édesapám emléke előtt – közölte az apja nyomdokába lépett, a barabási egyesület elnöki, egyben edzői posztját is betöltő ifjabb Solymos László. – Természetesen köszönet jár a tiszaszalkaiaknak is, szép gesztust gyakoroltak.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .