Kattints a képre!!

A futsal NB I. tizedik fordulójának péntek esti nyitányán a Nyírbátor az ELTE-BEAC elleni hazai mérkőzéssel folytatta bajnoki szereplését.

A fehér mezes nyírbátori csapat megküzdött a győzelemért Fotó: tudósítónktól

Az újonccsapatok találkozója mindkét fél számára esélyt kínált az eddigi szereplés kozmetikázására. A nyírségiek egyetlen győzelmüket még az első körben aratták, azóta zsinórban nyolc vereséget szenvedtek. A fővárosiaknak még ennyi sikerélményben sem volt részük, egyetlen pontot gyűjtöttek, mindemellett valamennyi statisztikai mutatóban a legrosszabbak a teljes mezőnyben. A Bátor igyekezett semmit nem a véletlenre bízni, mindjárt a meccs elején vezetést szerzett, az előny viszont nem tartott ki a szünetig. A folytatásban, mintha lepermetezték volna gól ellen a házigazdákat, olyannyira, hogy egy büntető is kimaradt… A hajrában megítélt második „büntit” Szabó Steven már bevarrta, ami – szó szerint – nyerő megmozdulásnak bizonyult – így hosszú böjtnek vetett véget a nyírbátori együttes.

Az A Stúdió-Futsal Nyíregyháza ebben a körben hétfő este lép pályára, amikor a Rubeolát fogadja (kezdés: 19 óra).

Futsal NB I.: 10. forduló

Nyírbátor SC–ELTE-BEAC 2–1 (1–1)

Nyírbátor, 147 néző, v.: Szabó P., Szűcs L. Nyírbátor: Tóth K. – Faragó L., Szentes B., Siska G., Csoma A. Csere: Opre R., Rácz M., Szabó S., Kerekes M., Molnár R., Szucsányi S., Lakatos L., Orosz D., Kása B. Edző: Baksa Csaba. Gól: Szentes B., Szabó S., illetve Szini L.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .