Kattints a képre!!

Hosszú „vándorlás”, zsinórban öt idegenbeli túra után vasárnap (kezdés: 13 óra) ismét hazai pályán lép színre a Sényő-Carnifex NB III-as csapata, amely a Keleti csoport tizenhetedik fordulójában a Vasas II.-t fogadja.

Remélhetőleg lesz miért pacsizni a lefújás után is sényőieknek Fotó: Fazekas Ármin

Az élvonalbeli angyalföldiek újoncnak számító tartalék együttese legutóbbi négy mérkőzését kivétel nélkül elbukta, mindazonáltal a tabellán így is megelőzi a házigazdát. A tizennyolcadik helyezett szabolcsiak három ponttal szereztek kevesebbet, mint a piros-kék „fakó”, így aligha szükséges ragozni, hogy a felek számára meglehetősen fontos találkozó következik.

– Régen játszottunk hazai pályán, és idén már többet nem is fogunk, így nyilvánvaló szeretnénk jó eredménnyel búcsúzni a közönségtől – fogalmazott Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Mindemellett abban a helyzetben vagyunk, hogy igazából csak a győzelem segíthet rajtunk, úgyhogy aligha szükséges ezt ragozni.

Ugyanakkor a tizenötödik helyezett Kisvárda Master Good II. – a tabellán harmadik – Debreceni EAC vendége lesz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .