Kattints a képre!!

Ha minden kötél szakad, Vicickó Lászlóra még mindig építhet a Tiszakanyár. A megyei másodosztályú egylet harminckilenc éves támadója – ahogy Bodnár Gábor játékos-edző „megénekelte” vasárnapi nyilatkozatában – a Szabolcsveresmart elleni idegenbeli fellépésen rúgott bombagóljával meccsben tartotta övéit.

Vicickó László (balról) és a kapus, Tóth Bence nyáron egyszerre tért vissza a kanyári csapathoz Fotó: tudósítónktól

Na igen, a Nyírerdő csoportban rendezett összecsapáson – midőn a hazaiak 2-1-re vezettek – „Vici” egyenlített a második félidő 52. percében, ami olyannyira felspanolta a vendégeket, hogy fordítottak és nyertek (3–4). Mindazonáltal az, hogy Vicickó László bármikor képes hasonló domborításra, játékosmúltja alapján minden, csak nem meglepő. Számtalan korábbi NB III-as bajnoki nyerőembere az aktuális idényben is már hat gólt rámolt be, és nem csupán emiatt cseng jól a neve: hosszú pályafutása során még egyszer sem volt kiállítva!

– Becsülettel megünnepeltük a gólomat, jól sikerült a harmadik félidő – érzékeltette Vicickó László, hogy a vasárnap esti összetartás elérte célját. – Nem igazán rúgtam még félfordulatból gólt, a fiúk nevettek is, mert szerintük úgy dőltem el a labdára, mint egy krumpliszsák. Na de, ez van. Ameddig bírom, csinálom, az a baj, hogy meló miatt, meg ugye itthon a három gyerek, nem tudok már edzésre járni, pedig mennék én, mert a mozgás hiányzik és a játékot továbbra is élvezem. Különösen, ha be is találok, meg aztán megérdemli a Kanyár, hogy minél előrébb végezzünk. Tényleg nem kaptam még piros lapot, sárgát annál inkább, pedig sokat beszélek a pályán, szóval tartom a srácokat, amit nem vesznek mindig jó néven, de én mindig nyerni akarok. Azt viszont nagyon szeretem, amikor a teljes család: a feleségem, a két lány meg a kisfiam kint vannak a meccsen, a kicsi egy éves és már vezetgeti a labdát, úgyhogy semmi nem kizárt…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .