Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenkettedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A rutin meg az évek: két sokat megélt spíler, az apagyi Márton István (jobbról) és a szakolyi Balázsi Péter különcsatája a legutóbbi fordulóból Fotó: Hegedűs Zoltán

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 12. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Tiszavasvári (4.)–Kótaj (2.)

Szabó Zoltán, a Tiszavasvári edzője: – A Kótaj keretét magasabb osztályt megjárt játékosok alkotják, így biztos vagyok abban, nagyobb a nyomás rajtuk, mint rajtunk – többet veszíthetnek, mint három pont, de mi csak nyerhetünk az ügyön. Hajrá, Vasvári!

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – A múlt heti győzelmünk még inkább megmutatta, hogy csapat valójában mire képes, fegyelmezett játékkal egy jó Tiszalököt sikerült felülmúlni. A hétvégi rangadóra is úgy készülünk, hogy megszerezzük a három pontot.

Szakoly (3.)–Tiszalök (5.)

Géczi Péter, a Szakoly edzője: – Tudom, hogy nehéz mérkőzés lesz, mert jó focisták alkotják a tiszalöki csapatot, de az idei év utolsó hazai mérkőzésén szeretnénk szépen búcsúzni közönségünktől.

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – A Szakoly meglepően jól szerepel, de szeretnénk Géczi Petiék dolgát megnehezíteni, pontért, pontokért utazunk.

Vasárnap

Kék (12.)–Biri (6.)

Borza László, a Kék edzője: – Az utóbbi két meccsen tetszett a csapat megfelelő hozzáállása, de ahhoz, hogy a jó szereplő Biri ellen megszerezzük a három pontot, a kapu előtt jobban kell koncentrálni – nem úgy, mint az elmúlt héten.

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Ha meg akarjuk tartani a jelenlegi pozíciónkat, ahhoz nyerni kell, de ez biztosan nem lesz egyszerű.

Levelek (9.)–Geszteréd (13.)

Fabók István, a Levelek edzője: – Úgy éreztem magam vasárnap, mint, akit pofán „bangeltak” egy szívlapáttal. Én eddig még csak hallottam a fekete lyukról, de a hétvégén már láttam is. Na, ez volt az igazi büntetés, nem a Győzike show. Valami okos azt mondta, ha az ember tudja, mit akar, hamarabb felismeri, ha találkozik vele. Na de, háttal? Általában faluhelyen, ha valaki megkínál pálinkával, akkor annak van pálinkája, aki meg megmondja neked a tutit, annak meg volt pálinkája – csak megitta!

Horváth László, a Geszteréd edzője: – Ezer sebből vérzünk, de amit vállaltunk – teljesítjük. Elmegyünk és játszunk.

Rakamaz (8.)–Apagy (10.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Jó felfogásban játszottunk a múlt héten, amit át kell mentenünk vasárnapra. Győzelmet várok a csapattól.

A Nagykálló–Nyírlugos mérkőzést a vendégcsapat lemondta.

Szabadnapos: Kálmánháza

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .