Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság harmadik fordulójából elhalasztott mérkőzést pótoltak csütörtök este semleges helyszínen – Gyulaházán.

A piros mezes újfehértói csapatot villanyozhatta fel az eredmény az esti pótmeccsen Fotó: tudósítónktól

Az esélyesebb vendégek mindjárt a meccs elején – öngóllal – vezetést szereztek, majd a negyvenegy esztendős Dancs „Dunga” Attila technikai vezetőt kezdőként bevető „hazaiak” becsületesen küzdöttek, de a vereséget nem tudták elkerülni. Az Újfehértó győzelmével előrelépett a második helyre, míg a Mándok továbbra is tizenegyedik a tabellán.

Nyír-Wetland megyei I. osztály: a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Mándok–Újfehértó 0–3 (0–2)

Gyulaháza, 47 néző, v.: Vitkai E. Mándok: Lőrincz Zs. – Köblös B., Dancs A., Lusánszki L., Gyüre T., Baglyos L., Szlocski M., Jánvári D., Cservenyák T., Bugyi B., Tóth T. (Oláh Sz.). Edző: Dolhai Máté. Újfehértó: Nagy M. – Csáki B., Simonka R., Szilágyi Á. (Papp Cs.), Somogyi T., Varga J. (Bodnár Z.), Hudák M., Zámbó D. (Tábori Á.), Pallai G., Daróczi P., Ács Á. (Angyal N.). Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Cservenyák T. (öngól), Somogyi T., Zámbó D.

Dolhai Máté: – Sajnos, ki kell mondjuk a világ is ellenünk fordult, a himnuszból mi lettünk a balsors. Gratulálok Újfehértónak és további sok sikert nekik!

Piskóti Zsolt: – A mai napon, ahogyan az várható is volt, nagyon tompán és sok hibával játszottunk. Úgy gondolom, így is tíz percet leszámítva, amikor Mándoknak volt két nagy lehetősége, uraltuk a játékot. Számomra mégis a meccs fénypontja az, amikor a játékvezető egy hibás döntés után kifutott a kispadhoz és elismerte, hogy hibázott. Ritkán élek át ilyet le a kalappal!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .