Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság harmadik fordulójából elhalasztott Mándok–Újfehértó mérkőzést pótolják csütörtök este villanyfény mellett, semleges helyszínen, ráadásul műfüves pályán – Gyulaházán.

Pallai Gergő (15) és az újfehértói csapat nem fogócskára, küzdelmesnek ígérkező meccsre készül Fotó: Dankó László

Nyír-Wetland megyei I. osztály: a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzés (kezdés: 18 óra)

Mándok (11.) –Újfehértó (3.)

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Nehéz sorozatban vagyunk a sorsolást és az eredményességet tekintve is. Az újfehértói csapat teljesen más célokkal indult a bajnokságnak és csak gratulálni tudok a teljesítményéhez. A mérkőzést műfüves pályán játsszuk, amihez nem vagyunk hozzászokva. Most ezt is kipróbáljuk, hátha ebben lesz a megoldás az eredményesebb játékhoz. Sajnos, sérülések, eltiltások is nehezítik a helyzetünket, de ahogy vagyunk és amíg tudunk, küzdeni fogunk.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Először is köszönjük szépen a Mándoknak, hogy remek körülmények között és egy olyan időpontban játszhatjuk le a meccset, amely mindkét csapatnak alkalmas! Nagyon nehéz meccsre számítok, viszont nekünk is szükségünk van még néhány pontra, hogy elérjük azt a pontszámot, amit az őszi idényre kitűztünk.

(A mérkőzést Gyulaházán rendezik)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .