Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizennegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A zöld mezes Nyírbátor hazai pályán, a Mátészalka a kemecsei rangadón küzd hétvégén a minél sikeresebb szereplés érdekben Fotó: Imre Mónika

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 14. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Kemecse (1.)–Mátészalkai MTK (6.)

Resán Attila, a Kemecse edzője: – Teljesen más mérkőzés lesz, mint a múlt heti volt, ezért a felkészülésünket nem hegyezzük ki semmire, mint ahogy eddig sem tettük – magunkat fogjuk adni.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Évek óta mondom, a Kemecse állománya sokkal jobb annál, hogy a kiesés ellen küzdjön és a jelenlegi szezonban ezt bizonyítja is. Természetesen a megkezdett úton szeretnénk tovább haladni, ugyanazt a hozzáállást várom el, amit az elmúlt időszakban tapasztaltam, ebben az esetben akár megszerezhetjük a három pontot.

Nyírbátor (8.)–Csenger (10.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Az elmúlt két mérkőzésünk nagyon ellentétesre sikeredett, ha a Nyíregyháza ellen mutatott hozzáállást át tudjuk menteni a hétvégre, akkor eredményesek lehetünk.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk újra megérezni a győzelem ízét, reméljük, a fiúk éhesek a sikerre.

Tarpa (7.)–Nagyecsed (9.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – A csapat jól játszik, az eredmények kicsit csalókák, mi ennél sokkal jobbak vagyunk, ahol most tartunk. Minden meccset meg akarunk nyerni, hétvégén is győzelemre fogunk játszani.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Fiatal, lendületes csapathoz látogatunk, ha a problémáinkat tudjuk orvosolni, ki-ki mérkőzést játszhatunk.

Vasárnap

Ibrány (14.)–Újfehértó (2.)

Kató István, az Ibrány edzője: – A két csapat más célokért hajt, mi a bennmaradásért, ellenfelünk a dobogóért, ezért küzdelmes meccsre számítok. Csodát nem tudunk tenni, de bármikor képesek vagyunk meglepetést szerezni.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Biztos vagyok benne, hogy hazai közönsége előtt az Ibrány szépen szeretné búcsúztatni az őszi szezont. Éppen ezért nagyon észnél kell lennünk és egy percig sem becsülhetjük le ellenfelünket, mert ezek a meccsek a legnehezebbek.

Balkány (13.)–Austria Juice-Vásárosnamény (12.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Az Ibrány elleni győzelemnek akkor lesz igazán értéke, ha ezt a „hatpontos” meccset is sikerül hozni. Annak ellenére, hogy legutóbb éppen tizenegyen voltunk, megoldottuk a feladatot: most sem leszünk sokkal többen, de bízom a srácokban. Tudjuk nagyon jól, hogy bár a Namény csak egy ponttal van előttünk, az egyik legjobb támadószekcióval rendelkezik, sokkal többre képes annál, mint ahol jelenleg a tabellán áll. Sok fog múlni azon, melyik csapat szerzi az első gólt, remélem, mi leszünk azok.

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Úgy gondolom, nehéz helyzetben vagyunk, így nagy szükségünk van a hátralévő két meccsen a pontokra. Nem beszélve arról, fegyelmi gondok is előfordultak a csapatnál, ezt is orvosolni kell! Megértem, hogy amatőr osztályban vagyunk, a mindenkori edzőnek alkalmazkodni kell a körülményekhez, viszont akadnak olyan dolgok, ami fölött nem lehet és nem szabad szemet hunyni!

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Kállósemjén (5.)–Mándok (11.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Online közvetítés lesz és nyerni kell!

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Remélem, létszámban kiegyenesedünk hétvégére, aztán pedig, ha pontot vagy pontokat szerzünk úgy gondolom, boldogok lehetünk.

Nyírbéltek (3.)–Nyírmeggyes (15.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Remélem, színvonalas mérkőzésen nem szakad meg jó sorozatunk.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Talán a bajnokság legnagyobb meglepetéscsapata a Nyírbéltek. Nagyon jó formában vannak és hazai pályán eddig veretlenek. Nyilván nem az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén szeretnék ezt elveszíteni, de megpróbálunk bele rondítani ebbe a szép teljesítménybe.

Nagyhalász (16.)–Nyíregyháza Spartacus II. (4.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – A papírformát tekintve felemás hétvége vár a Nyíregyházára: az „egy” Diósgyőrbe látogat, míg a „fakó” nálunk vizitál. Ez előrevetíti az „egy gyufa, egy győzelem” sanszát számukra. Mint minden rendes Szpari-drukker, így én is úgy gondolom, hogy el kell hozniuk a három pontot Diósgyőrből.

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Utolsó idegenbeli őszi mérkőzésünkre készülünk. A Nagyhalász helyzete nem téveszt meg minket, tudjuk, hogy nincs egyszerű mérkőzés ebben a bajnokságban. Szeretnénk az élmezőnyben maradni, ennek érdekében mindent meg fogunk tenni a hétvégi meccsen.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .