Kattints a képre!!

Lassan már minden dicsérő jelző elfogy a Nyírbéltek meneteléséről. A száraz, egyben szinte hihetetlen tény: az újonc megyei első osztályú egylet a második helyre rakétázott a tabellán, amitől alighanem sokan dobtak egy hátast.

Sárga Zsolt a labdával a nyírbélteki csapat pedig a tabellán tör előre Fotó: tudósítónktól

Az imponáló szereplés háttere nem túl bonyolult. Egységben az erő. Ami Sárga Zsolt, a Nyírbéltek huszonhárom éves belső védője esetében duplán igaz, elvégre öccsével, a két esztendővel fiatalabb jobbhátvéddel, Bencével futballozik együtt.

– Abszolút nem gondoltuk, hogy így alakul a szezon, egyszerűen annyi, hogy nincsenek arcok, rendes srácok alkotják a keretet, mindenki teszi a dolgát, baráti, mondhatni családias a légkör – vázolta a siker receptjét Sárga Zsolt. –  Ráadásul Körmös Miki ki tudja mindenkiből préselni a maximumot: mentális és motiváció szempontjából ilyen jó edzővel még nem dolgoztam! Ezer fokon ég, rosszul lehet játszani nála, de szív nélkül soha. Persze, akadtak gyengébb meccseink, de az elért eredmények magukért beszélnek. Saját magamból kiindulva felszabadultan, teher nélkül tudok futballozni, igaz, nekem a hátralévő két őszi mérkőzés lesz egy ideig az utolsó itthon, mert Ausztriába készülök dolgozni, mellette próbajátékra menni… Éppen ezért úgy szeretnék távozni, hogy ne legyen hiányérzetem, ebból a két fordulóból pedig a legtöbbet kihozni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .