Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenkettedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Akárcsak a múltban, ezúttal is nagy csatát ígér a zöld mezes Záhony és a Gergelyiugornya rangadója Fotó: három határ hírei

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 12. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Záhony (5.)–Agnis-Gergelyiugornya (2.)

Golyán Gergő, a Záhony szakosztályvezetője: – Mindkét csapat beragadt a bajnoki rajtnál, de mára már a tabella azon részén állnak, ahol az megilleti őket. Mielőtt a mérkőzésről szólnék, azt hiszem ez az a fórum, ahol ki kell emelnem az ellenfelünknél működő szakmai – és ami ennél is fontosabb – a háttér munkát, melyet évek óta Balogh úr koordinál, le a kalappal előtte! Ellenfelünket kompakt labdarúgók alkotják, akik már letettek ezt-azt az asztalra, de azt gondolom, ugyanez elmondható a mi játékosainkról is, akik szintén nem nyeretlen kétévesek. Azzal a tisztelettel fogadjuk az Ugornyát, ahogyan ők is fogadnak és fogadtak eddig is minket. Jó hangulatú, jó iramú mérkőzésre számítok, győzzön a jobb!

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – A Záhony az elmúlt bajnokságban a legnagyobb ellenfelünk volt. De az új évadot mindkét csapat nehezen kezdte és sokan lesajnálták mind a Záhonyt, ahogy minket is. Azóta már látják, hogy számolni kell mindkét csapattal újra ebben a szezonban is. A Gergelyiugornya még soha nem szerzett egy pontot sem a határvidéki városban, viszont az őszi idényben már sok hosszú sorozat megszakadt, hogy csak a mi hazai veretlenségünket említsem. Szóval a célunk nem kikapni, sőt mindegy milyen rossz játékkal, az sem érdekel – csak nyerjünk… Még ha tudom is, hogy borzasztóan nehéz dolga lesz a játékosoknak és abban is biztos vagyok: a Karász ellen nyújott játékunk ide olyan kevés lesz, mint a lepkefing.

Vasárnap

Szabolcsveresmart (14.)–Nyírkarász (13.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Alig várom, hogy befejeződjön az idény, a hátralévő két forduló eredményei meghatározzák a tavaszi folytatást…

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Két nagyon rossz formában lévő csapat mérkőzésén szerintem a nagyobb akarat fog dönteni, ami reményem szerint a mi oldalunkra fog billenni.

Tiszakanyár (9.)–Fényeslitke (12.)

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – A hétvégén tovább szeretnénk gyarapítani pontjaink számát, de ehhez a támadójátékosoktól sokkal jobb helyzetkihasználás kell, nem lesz elég, ha minden negyedik helyzetünkből szerzünk gólt!

Minyin Vitalij, a Fényeslitke edzője: – Most már ideje lenne feljebb lépni a tabellán, persze ehhez elő kell(ene) venni a góllövő cipőt és maximális akarásra lenne szükség a csapat minden tagjától.

Vaja (3.)–Ladányi TC (7.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – Az előző szezonban hiánnyal zárt a vajai kincstár, köszönhetően a Ladánynak is, amely négy pontot rabolt el tőlünk. Idén akkor lesz elfogadható az egyenlegünk, ha nem vesztünk több pontot hazai pályán. Így készülünk.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Nagyon jó kerettel rendelkező csapathoz látogatunk, de ha a múlt heti hozzáállást, akaratot és játékot át tudjuk menteni erre a mérkőzésre, akkor bármi megtörténhet.

Ajak (4.)–Újdombrád (1.)

Barati István, az Ajak edzője: – Tisztában voltunk vele, hogy valamikor elveszítjük a veretlenségünket, de úgy gondolom, az eddigi szereplésünkkel elégedettek lehetünk. Viszont van még két nagyon nehéz meccs hátra, és egyáltalán nem mindegy, hogy fejezzük be a szezont. A hétvégén még koncentráltabb, masszívabb játékra lesz szükség, mert a tabella nem hazudik, a legjobb csapat jön hozzánk.

Balla János, az Újdombrád edzője: – Egy jó sorozatot a múlt héten befejező ellenféllel találkozunk, amely biztos, hogy mindent elkövet a javítás érdekében, de számunkra nagyon fontos a három pont megszerzése, mert szeretnénk annyi pontot szerezni, ami elég lesz az őszi első helyhez.

Pátroha (8.)–Baktalórántháza (10.)

Gombkötő Sándor, a Pátroha játékos-edzője: – Az már csak történelem, a kutyát sem érdekli, hogy mi történt volna, ha az Újdombrád ellen 0–0-nál, a három kapufánk közül legalább egyszer befelé pattan a labda. Azt mondják, jó csapatnak van szerencséje, mi még nem vagyunk azok, de nincs idő siránkozni, mert hétvégén egy olyan Baktát fogadunk, amely kezdi felvenni a csoport ritmusát, ezzel együtt az utolsó hazai meccsen szeretnénk győzelemmel búcsúzni.

Molnár Levente, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Sok a sérültünk és az eltiltott játékosunk, de a jó formánkban bízva pontért, vagy pontokért utazunk Pátrohára.

Gyulaháza (6.)–Tuzsér (11.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Az elmúlt hetek eredményei nem úgy alakultak, ahogy szerettük volna, utolsó hazai fellépésünkön szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – A hétvégi mérkőzésünkben nagyon nehéz volt pozitívumokat találni, ha csak azt nem, hogy három gólt is lőttünk. Sajnos, ebből a háromból kettő a saját kapunkba… Félretéve a „humort”, fájdalom volt szinte, másnap visszanézni a mérkőzésről készült videofelvételt. Sokszor megbeszéltük már, hogy a győzni akarás, a küzdőszellem és a hozzáállás alap kell, hogy legyen, ezek nélkül nincs foci, nincs győzelem és nincs csapat sem. Remélem, „veszik” majd a játékosaim ezt az üzenetet

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .