Kattints a képre!!

Erősen úgy fest, Szatmári Márk számára nyerőhúzás volt nyáron az Encsencshez szegődni: a Tarpán pallérozódott, majd a Nyírbéltekben és a Nyírbátorban edződött jobbszélső nyolc gólt rámolt be az őszi idényben a megye kettő Gémtech csoportban szereplő együttes színeiben.

Szatmári Márk (balról) és Mátyás eredményes testvérpárost alkot az encsencsi csapatban Fotó: magánarchívum

Nem mellesleg, együtt futballozhat testvérével, a csatárként bevetett Szatmári Mátyással, pláne, hogy posztjukból adódóan – szinte szó szerint – vállvetve küzdhetnek. Mégpedig a legutóbbi bajnoki fordulóban meglehetősen hatékonyan dolgoztak össze a tesók, Márk kétszer, Mátyás egyszer köszönt be a Szatmárcseke ellen 5–1-re behúzott meccsen.

– Korábban a Béltekben is együtt játszottunk, amúgy is szeretünk egy csapatban lenni, külön előny, hogy ez most is így van – magyarázta Szatmári Márk. – Jól érzem magam itt, a csapat, maga a társaság is összetartó, és hát megy a játék, ami dob az egészen. Nem vagyok teljesen elégedett, benne maradt a lábamban néhány gól, de remélhetőleg nem ragadok meg ennyinél. Amikor a bélteki csapatban voltam, akkor is a megye kettőben, tizenhat évesen nyilván nem számítottam alapembernek, így kevesebb időt töltöttem a pályán, Encsencsen viszont megkaptam a lehetőséget, igyekszem minél jobban teljesíteni, akkor talán megadatik, hogy feljebb lépjek…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .