Kattints a képre!!

Jelentős mérföldkőhöz ért Zakor János: a Vaja megyei másodosztályú csapatának játékosa – a vasárnapi Fényeslitke elleni idegenbeli bajnokin – megszerezte pályafutása háromszázadik gólját! Sőt, mivel duplázott a Nyírerdő csoportban rendezett mérkőzésen, azonmód át is lépte a bűvös határt.

Zakor Jánosnak még bőven van ideje – újabb gólokkal – tovább fényezni a statisztikát Fotó: tudósítónktól

Hab a tortán, hogy – mint azt videó felvétel igazolja – a jubileumi találatot mutatós szabadrúgásból postázta a litkei kapuba a huszonnyolc esztendős vajai csatár, mégpedig a végül 4–2-re megnyert meccs tizenötödik percében, amellyel ráadásul a vezetéshez juttatta övéit. Szóval nem egy „lim-lom” gól volt…

– Igazság szerint ebbe benne van valamennyi gól, amit bármilyen szintű tétmeccsen szereztem, igaz, utánpótlás korúként például nem sokat lőttem, mert hál istennek hamar felkerültem a vajai felnőttcsapatba – konstatálta az ünnepi mozzanatot Zakor János. – Azért gondolom, szégyellnem sem kell, nem mindenki éri el ezt a számot, és persze, nem szeretnék itt megállni. Remélem, elkerülnek a sérülések, ebben az esetben néhány jó évem még lehet a pályán, hátha tudom még fényezni a statisztikát.

Videó: imhol Zakor János jubileumi, pályafutása háromszázadik gólja a vasárnapi Fényeslitkei bajnokin

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .