Kattints a képre!!

A futsal NB II. Keleti csoport tizedik – hétfő esti – fordulójában a Csenger és a Gyulaháza hazai pályán, míg a Nyírség idegenben folytatta bajnoki szereplését.

Lengyel Marcell (29) kétszer, Fejes János (középen) egyszer köszönt be a vendégeknek – biztosan nyert a Csenger Fotó: Lőrincz Zsolt

A második helyezett csengeri csapat szeptember 12-e után szerepelt ismét hazai környezetben, legutóbbi bajnoki meccsét is csaknem egy hónapja játszotta – miközben két ellenfele is lemondta az éppen aktuális mérkőzést… A tabellán hatodik Gyöngyös viszont vállalta a szatmári túrát, igaz késve érkezett, így az eredet időponthoz (19 óra) képest félórát csúszott a kezdés. Mindez nem zavarta meg a Szilágyi-legénységet, amely annak rendje és módja szerint bevasalta a három pontot, méghozzá nyolc gólt szerezve.

Ugyanakkor a táblázaton tizedik Gyulaháza számára az előzés lehetőségét kínálta a Dunakeszi elleni összecsapás. A vendégcsapat eleddig két ponttal szerzett többet a házigazdánál, ezúttal viszont csak az első félidőben tudta tartani a tempót, a szünet után nem volt esélye. A folytatásban ugyanis beindult a henger, a négy gólt berámoló Illés Gábor vezérletével meggyőző különbségű gyulaházi győzelem született, egyben a felek helyet cseréltek a „rangsorban”.

A Maglód–Nyírség mérkőzés 21 órakor kezdődött, erről később számolunk be.

Futsal: NB II., Keleti csoport, 8. forduló

Csenger–Gyöngyös 8–5 (4–1)

Csenger, v.: Balla L., Sántha P. Csenger: Makay Z. – Mándi L., Csorvási Á., Gaál K., Bakó T. Csere: Cséle M., Nyéki K., Barcsay M., Fejes J., Henkel M., Bence L., Balogh Á., Lengyel M., Bodó R., Zán B. Edző: Szilágyi Sándor. Gól: Lengyel M. 2, Bakót T. 2, Bodó R., Mándi L., Fejes J., Csorvási Á. illetve Titkó B. 2, Fekete V., Bartha B., Gulyás K.

Gyulaháza–Dunakeszi 10–4 (2–2)

Gyulaháza, v.: Szűcs L., Vilmányi S. Gyulaháza: Tóth B. – Illés G., Berec G., Kozma M., Bátyi L. Csere: Bunkóczi E., Köblös B., Csépke M., Újvári P. Edző: Bardi Gábor. Gól: Illés G. 4, Bunkóczi E. 2, Köblös B., Újvári P., Berec G., Bátyi L., illetve Milavecz K., Dénes M., Temesi N., Makk L.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .