Kattints a képre!!

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője a vasárnapi, Rakamazon elvesztett (3-1) bajnoki után adott nyilatkozatában meglebegtette, hogy a megyei másodosztályú csapat – idő előtt – befejezi szereplését a Pannónia Zrt. csoportban.

Meglehet, a nyírlugosi sorfal már nem áll össze… Fotó: Hegedűs Zoltán

Azóta jó néhányan érdeklődtek, természetesen leginkább a csoporttársak közül, hogy mit takarnak a szakvezető bejelentésként értékelhető szavai. A jelek szerint a tréner nem viccelt…

– Nem szokásom ilyesmivel tréfálkozni, most is tartom, amit a lefújást követően mondtam: nem tudunk kiállni a következő meccsre, és az utolsó őszire sem – közölte hétfő délután Kavalecz Béla. – Éppen tizenegyen voltunk a Rakamaz elleni mérkőzésen, sajnos, egy embert kiállítottak, egy másikat kisárgáztak, egy pedig megsérült, nyolcan pedig nem lehet játszani, illetve lehet, csak nincs értelme. Ennek vége… Eddig is úgy voltunk, hogy az őszt valahogy befejezzük, de most már erre sem leszünk képesek. Ismerem a szabályt, mivel egyszer már nem álltunk ki Tiszavasváriban, ha a további két meccset nem játsszuk le, kizárnak minket a bajnokságból, úgyhogy egyébként sincs miről beszélni.

Ami tény, a pályafelújítás miatt a szezon valamennyi eddigi találkozóján idegenben színre lépett Lugos – nyolc pontot szerezve – jelenleg tizenegyedik a tabellán.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .