Kattints a képre!!

Kapacina Valer immár kétszeres apukaként rúgott szabadrúgásgólt a Sényő-Carnifex vasárnap délelőtti fellépésén – a Debreceni VSC II. otthonában. A huszonkilenc éves frontember szerzett vezetést az NB III-as csapatnak az első félidőben, más kérdés, hogy a meccs elúszott, mert a folytatásban fordított a „kis Loki” (5–2).

Kapacina Valer immár két gyerek boldog édesapja Fotó: magánarchívum

Mindenesetre Valer számára meglehetősen eseménydús volt a felkészülés az összecsapásra: kerek egy hete látta meg a napvilágot a család legújabb szeme fénye, Mila. A kislány és édesanyja időközben már hazatérhetett, ahol ugyebár fiú testvére, Lio is várta.

– Nyilván fel vagyok dobva, igaz, nem sokat aludtam az elmúlt napokban, de annyi baj legyen – árulta el Kapacina Valer. – Éreztem némi fáradtságot a meccsen is, és sajnálom, hogy nem sikerült pontot szerezni. Most már együtt van a család, ez a lényeg, és bár soha ne mondd, hogy soha, a közeljövőben nem várható utánpótlás…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .