Kattints a képre!!

Noha a Kocsord a megye kettő Gémtech csoport hétvégi, tizenegyedik fordulójában „rápihent” a folytatásra, mégpedig csapatépítő bulival – így is betonbiztos tagja a közvetlen élcsoportnak.

Foci helyett csapatépítő buli volt a bajnokságban szabadnapos kocsordiak hétvégi programja Fotó: tudósítónktól

Ami elképzelhető, sokak számára komoly meglepetés, pláne az előző szezonban elért tizenegyedik hely után, miközben tavasszal például akadt olyan időszak, amikor zsinórban hatszor zakózott az együttes. Ehhez képest jelenleg negyedik a tabellán, csupán rosszabb gólkülönbség miatt leszorulva a „dobogóról”. Hogy mi a változott?

– Nyáron alaposan átalakult a keret, sok új játékos érkezett – merült a témába Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője. –  Látszott az edzőmeccseken is, hogy sok jó képességű labdarúgónk van, de még nem alkotunk igazi csapatot. Időre, sok munkára, és beszélgetésre volt szükség ehhez. Hazai pályán nem volt gond, de idegenben… A Nyírvasvári elleni vereség jelentette a fordulópontot: a srácok is érezték, hogy sokkal többre képesek. Tudtuk, hogy igényesebbnek kell lenni magunkkal szemben, ehhez hasonló vereségeket nem szenvedhetünk el, önkritikusan álltunk a dolgokhoz, én és a játékosok is. Szerkezetet váltottunk, úgy néz ki bejött, emellett elkezdtünk egymásért, csapatként játszani. Azóta nem szenvedtünk vereséget, sőt, döntetlent is csak egyszer játszottunk. Most már el lehet mondani, hogy nem csak jó játékosaink, hanem jó csapatunk van! Külön kiemelném a szurkolóinkat is, akik mindenhová elkísérnek bennünket, nagyszerű hangulatot teremtve a játékhoz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .