Kattints a képre!!

A Békéscsaba II. otthonában aratott győzelem, majd a füzesgyarmati pontszerzés után nem érvényesült a három a sényői igazság: az NB III-as együttes 5–2-re elvérzett a Debreceni VSC II. elleni – ugyancsak – idegenbeli fellépésen.

A kék mezes sényői csapat eészúrta a második félidőt Debrecenben Fotó: Steványik Gergely

Igaz, ami igaz, a Keleti csoport tizenhatodik fordulójában rendezett mérkőzésen nem a tizennyolcadik helyen táborozó szabolcsiak számítottak esélyesnek, mindazonáltal a szünetben iksz (1–1) volt az állás, sőt, még a hatvanadik percben is. Semmi nem utalt arra, hogy a vége nem fest majd szépen.

– Sajnos, két jó mérkőzés után ismét visszaestünk oda, ahová hetekkel ezelőtt voltunk – elmélkedett Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – Pedig a szünetben ezt nem gondoltuk volna, hiszen az első félidőben kimondottan jól játszottunk. Gólt szereztünk, helyzeteket alakítottunk ki, melyek egyébként kimaradtak. A második játékrészben viszont sikeresen leromboltuk mindazt, amit eddig kínkeservesen felépítettünk. Óriási egyéni hibákból gólokat ajándékoztunk, míg 1-1-es állásnál egy szép kontratámadást öncélúan elrontottuk. A DVSC II. attól jobb csapat, pláne az NB I-es játékosokkal kiegészítve mintsem, hogy ezt ne használja ki.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .