Kattints a képre!!

Némi túlzással, a megbántás legkisebb szándéka nélkül: egy évvel ezelőtt keveseknek ugrott volna be elsőre: ki is Ádám Dénes? A huszonnégy esztendős futballista 2021 augusztusában igazolt a Kemecséhez, amelynek színeiben az előző idényben hat gólt hintett.

Ádám Dénes megtáltosodott, ontja a gólokat Fotó: Ádám Jenifer

Ehhez képest az ősszel tizenkét bajnokin tizenkétszer vette be az ellenfelek kapuját – a legutóbbi nyírmeggyesi fellépésen mesterhármast jegyzett. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen! Letette névjegyét. Mindez párosul az együttes príma menetelésével, olyannyira, hogy – jó néhány necces idényt követően – jelenleg a Kemecse a táblázat élén nyomul.

– Mi változott? Szemben a korábbi időszakkal most csatárként játszom, és jól megy hál’ istennek – érkezett a pofon egyszerűnek tűnő magyarázat a góllövőlistát vezető Ádám Dénestől. – Ebben nyilván a csapat is benne van, mert például Meggyesen a kijelölt rúgó Sándor Dávid átengedte nekem a 11-est, ezt köszönöm neki! Egyébként talán az ifiben végeztem el utoljára tizit, lehet, erre is rá kell majd feküdni az edzéseken, hátha… Annyi, hogy megfelelő százalékban használom ki a lehetőségeket, ha jól számoltam a szombati meccsen öt helyzetem volt, hármat sikerült belőni. Persze, motivál, hogy legalább az őszi gólkirályi címet elérjem: ha a hátralévő három idei meccsen még szereznék hármat, akkor meglenne a fordulónkénti egy gólos átlag, azt nagyon bírnám. És a csapat is összeállt, ahogy többször elmondták, baráti társaság a miénk, ezt én is megerősíthetem, az eredmények is jönnek, úgyhogy remélem, kitartunk a bajnokság végéig.

Videó: Ádám Dénes hosszú idő után rúgott újra 11-est – eredményesen

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .