Kattints a képre!!

A vámosoroszi futballisták tudták „kötelességüket”: a megye kettő Gémtech csoportban szereplő együttes a Fehérgyarmat elleni idegenbeli rangadó megnyerésével (1–2) köszöntötte az egyesületi elnök-polgármestert, Végh Endrét – ötvenhetedik születésnapján!

A fehérgyarmati meccs után – az alkalomhoz illő módon – tortával köszöntötte az oroszi csapat Végh Endrét Fotó: Tukacs Nikus

Emelte a vasárnapi esemény fényét, hogy az Imre Zsolt játékos-edző irányította legénység a második helyen állomásozik a tabellán, azonos pontszám mellett rosszabb gólkülönbséggel szorul a listavezető Csengersima mögé. Mondjuk, ebben semmi meglepő nincs, mármint abban, hogy ennyire jól áll a csapat szénája. Évek óta ez a trend érvényesül.

– Öreg motoros vagyok már, 1990 március 20-óta választottak meg az egyesület élére, az eltelt időszakban szerencsére sok sikerben volt részünk – fogalmazott az ünnepelt, Végh Endre. – Még 1999-ben jutottunk fel a városkörzeti bajnokságból a megye kettőbe, előbb stabil középcsapattá váltunk, majd talán nem túlzás, a csoport meghatározó tagja lettünk. Az utóbbi tizenkét évben ifjúsági színen második, harmadik helyeket értünk el, 2017-ben pedig bajnokságot nyertünk, majd az év utánpótlás csapata címet is kiérdemeltük. A „nagyok” Orosz Bandival, Mikes Ferivel és Riskó Tibivel a kispadon, vagy a pályán rendre dobogón zártak, 2020 tavaszán első helyen álltunk, amikor a Covid miatt félbeszakadt a szezon, úgyhogy van egy csonka bajnoki címünk. Rá bő egy évre ezüstérmet szerzetünk, ami a klub eddigi legnagyobb sikere, egyben az év felnőtt csapatának választottak minket a megyében. Dolgozunk tovább, és hát jól érzem magam a bőrömben, szép családom van, most is jól megy a srácoknak a foci, szóval próbálok megbecsülni minden pillanatot, amit az élet kínál.

Videó: a vámosoroszi elnök születésnapjáról nem feledkezett meg a csapat

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .