Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenharmadik fordujában egy mérkőzést játszottak vasárnap.

Két nehéz helyzetben lévő, pontokra éhes csapat találkozott Ibrányban Fotó: tudósítónktól

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 13. forduló

Ibrány–Balkány 2–3 (0–1)

Ibrány, 183 néző, v.: Balogh A. Ibrány: Aranyi T. – Bégányi B., Mező P., Kállai G., Kiss P. (Molnár Z.), Udovik (Pápa Sz.), Nagy E. (Szikszay S.), Buka B., Kecskeméti P., Nagy D., Zubora T. Edző: Kató István. Balkány: Kanócz B. – Fodor T., (Szalánczi Z.) Selymes T., Tóth E., Haller R. (Újvári G.), Vasas T., Tőkés T., Németi M., Kerecsen J., Mányi B., Pallai B. Edző: Mirgai László. Gól: Kállai G., Zubora T., illetve Tóth E., Vasas T., Selymes T.

Kató István: – Amíg nem tartjuk be a megbeszélteket és kihagyjuk a lehetőségeket, addig vesztesként fogjuk elhagyni a pályát. Polgármesterünknek, Trencsényi Imrének sok boldog névnapot kívánunk!

Mirgai László: – Lélektanilag jókor rúgtuk a gólokat, igaz, az első félidőben szükség volt Kanócz Béla bravúrjaira, viszont 1-3-nál többször megvolt a lehetőségünk, hogy lezárjuk a meccset. A hajrában kaptunk egy gólt, amikor már nagyon elfáradtunk, ezzel visszahoztuk az ellenfelét a mérkőzésbe, miközben kapust kellett mezőnyjátékosnak beküldeni, ezért is tartom igazából értékesnek ezt a győzelmet.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .