Kattints a képre!!

Zsinórban ötödik idegenbeli bevetését teljesíti a Sényő-Carnifex NB III-as csapata, amely a Keleti csoport tizenhatodik fordulójában a Debrecen II. vendégeként lép pályára – vasárnap délelőtt (11 óra).

A sényőieknél továbbra is jó néhány fiatal léphet színre Fotó: Fazekas Ármin

A visszafogott kezdés után kiegyenesedni látszik a szabolcsi együttes, amely utóbbi négy mérkőzésén – még egyszer hangsúlyozandó, valamennyi alkalommal vendégként – hét pontot gyűjtött, így a tizennyolcadik helyen táborozva élteti az esélyt a felzárkózásra. Ugyanakkor a tabellán nyolcadik „kis Loki” otthonában közel sem lesz teljes a keret: Erdei András, Ignéczi Martin, Lizák Bence és Orosz Máté sérülés, Fenyőfalvi Dávid pedig öt sárga lap miatt kényszerpihenőre ítéltetett,

– Eddig bejött a délelőtt kezdés, korábban sikerült nyerni Békéscsabán és most még nem is kell sokat utazni – fogalmazott Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Más kérdés, tavasszal meglehetősen csúnyán kikaptunk a debreceni „fakótól”, ezt jó lenne feledtetni, és ha az elmúlt hetek játékát tudjuk produkálni, akkor lesz esélyünk a jó eredmény elérése.

A tizenötödik helyezett Kisvárda Master Good II. – a tabellán ötödik – újonc Körösladányt fogadja vasárnap (kezdés: 13 óra).

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .