Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Bár Fabók István (balról) és Dankó Zsolt nem eszik egy tálból, hajba kapni sem fognak a vasárnapi meccsen Fotó: szabolcsfociinfo

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 11. forduló (kezdés: 13 óra)

Vasárnap

Kálmánháza (8.)–Kék (12.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Úgy érzem, most már ideje a csapatnak bizonyítani a kvalitását, mert az eredmények nem elfogadhatóak! Hazai pályán elvárás, hogy pontokat szerezzünk!

Borza László, a Kék edzője: – A hétvégi pontszerzés remélhetőleg elhiteti a játékosokkal, hogy megfelelő hozzáállással és figyelemmel nincs lehetetlen.

Apagy (9.)–Szakoly (2.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Innentől csak kilenc pont javít valamit a helyzetünkön, az első hármat vasárnap kell megszereznünk. Kíváncsi vagyok, biztos vagyok benne, hogy aki pályán lesz odateszi magát.

Géczi Péter, a Szakoly edzője: – Nem téveszt meg az Apagy eddigi szereplése, mert tudom, hogy ha összekapják magukat, bárkit képesek elverni ebben a csoportban. A mi játékunknak is javulni kell, az a rengeteg hiba, amit az elmúlt hetekben elkövettünk, nem fog beleférni a hátralévő mérkőzéseinkbe.

Rakamaz (10.)–Nyírlugos (11.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Rakamazra szeretünk menni, mert van egy-két jó barátunk, bízunk benne, hogy a meccs végén azért mi örülünk majd.

Geszteréd (13.)–Nagykálló (1.)

Horváth László, a Geszteréd edzője: – Jó formában lévő Nagykálló érkezik, nekünk pedig nem lehet más célunk, mint a tisztességes helytállás.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Eddig is tudtam, hogy nagyszerű játékosaim vannak, de hál’ istennek most egy újabb dologban tudtunk fejlődni, előrelépni: már negyven perc egykapuzást is ki tudunk bírni. Csak így tovább! A geszterédi meccsről csak annyit mondanék, hogy mindenképpen három ponttal szeretnénk távozni.

Biri (7.)–Levelek (6.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Fabók mesterrel semmiképpen nem kapnánk hajba, de biztos, ami biztos csütörtökön elmentem fodrászhoz…

Fabók István, a Levelek edzője: – Ősszel a gazdák lemosó permetezést tartanak, hogy megvédjék az állományt, így ellenállóbbak, védettebbek lesznek a fertőzésektől. Na, a sportbállal ugyanaz volt a célunk, csak mi belsőleg alkalmaztuk a kezelést. Ráadásul egy bölcs azt mondta, ha az ember tudja mit akar, akkor könnyebben észreveszi, amikor találkozik vele. Lekapcsolt villanynál ez már nem ilyen egyértelmű. De van ez a cél, meg eszköz, blabla… Így a megfelelő libidó és versenyszellem fenntartására kötelező megnézni az IváncsaKispest II. utáni közönségtalálkozóval és kézrátétellel egybekötött ördögűzést!

Kótaj (3.)–Tiszalök (5.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Az Apagy elleni kisiklás után jól jött a pihenő, megfelelően felkészültünk a Tiszalökkel szembeni meccsre, amelyen csak a győzelem az elfogadható.

Magyar Gergely, a Tiszalök edzője: – Szeretnénk folytatni jó sorozatunkat és „pontosan” távozni Kótajból.

Szabadnapos: Tiszavasvári

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .