Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenharmadik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Az egyaránt nagy menetelést bemutató, fehér mezes újfehértói, illetve nyírbélteki csapat tovább küzd a jó szereplés folytatása érdekében Fotó: tudósítónktól

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 13. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (12.)–Kállósemjén (5.)

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Úgy érzem, tartozunk annyival saját közönségünknek, hogy csak az kerüljön be a kezdőbe, aki „meghal” a pályán a győzelem érdekében.

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Úgy érzem, a Namény ellen nem a futballtudás, inkább a győzni-, illetve a küzdeni akarás lehet célravezető. Ezzel együtt a három pont megszerzésére törekszünk.

Csenger (10.)–Tarpa (7.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Sokat futó, lendületes, fiatal csapattal találkozunk, úgyhogy oda kell tenni magunkat, ha jó eredményt akarunk elérni. Mindemellett ránk férne, hogy javítsunk hazai mérlegünkön.

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Nagyon sajnálom a múlt heti mérkőzésünket, hiszen a fiúk mindent megtettek a győzelemért, ha ugyanezt a teljesítményt tudjuk nyújtani a Csenger ellen úgy gondolom, akkor elhozhatjuk a három pontot.

Mátészalkai MTK (6.)–Nagyhalász (16.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Természetesen hazai pályán nem lehet más célunk, mint a három pont begyűjtése, ehhez viszont maximális hozzáállást várok el mindenkitől. Nem téveszt meg minket a Halász eddigi szereplése, mert ha kicsit is könnyelműek leszünk – ráfázhatunk.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Ahogy összeröffentünk az elmúlt meccsre, az egy vicc volt. Ahogy reagáltunk bizonyos meccs-szituációkra, az a másik vicc. Szóval van itt vicc bőven, de attól tartok, hogy ilyen hozzáállással nem lesz poénos a szalkai kirándulásunk vége.

Nyírmeggyes (15.)–Kemecse (1.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Remélem, a múlt heti győzelem lendületet ad majd a csapatnak a folytatásra és végre a játékosok is elhiszik, hogy tudunk mi mérkőzést nyerni. Hétvégén egy nagyon jó formában lévő csapat látogat hozzánk, amely jelenleg vezeti a bajnokságot. Egy biztos, mindent megteszünk majd, hogy itthon tartsuk a pontokat.

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Hazai pályán masszív a Meggyes, a heti felkészülés ezért pont úgy zajlik, mint eddig.

Mándok (11.)–Nyírbéltek (3.)

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Az elmúlt hétvégén nem volt túl sok szerencsénk. Remélem, a következő bajnokin mellénk áll és tovább át tudunk lépni a saját árnyékunkon. Gyüre Tamás visszatérése mindenesetre ad okot némi bizakodásra a nagy menetelésben lévő Nyírbéltek ellen.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Azt gondolom, a Mándok többre képes, amit a jelenlegi helyezése mutat, de mi jó sorozatban vagyunk, amit folytatni szeretnénk. Tudjuk, nem lesz könnyű, de mindent megteszünk, hogy ponttal, pontokkal távozzunk.

Nagyecsed (9.)–Újfehértó (2.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Sajnos, a hétvégi pontvesztés után mindenki bosszankodott, de ezen már kár rágódni, hiszen egy bombaformában lévő, nagyon jó játékoskerettel rendelkező Újfehértó érkezik, amely ellen jó eredmény elérésére törekszünk. Ezért szeretnénk a kéziféket behúzni rajtuk, máskülönben könnyen átszáguldhatnak rajtunk, mint egyébként az egész mezőnyön.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Először is az újfehértói egyesület minden vezetője és játékosa nevében őszinte részvétünket fejezzük ki Szabó Józsi bácsi családjának, egyben a szezon hátralévő mérkőzésein minden győzelmet az ő emlékére ajánl a csapat. Nagyecseden még soha nem sikerült három pontot szerezni, mióta edző vagyok a csapatnál. Egyszer minden sorozat megszakad, de hogy az most lesz-e, azt nem tudom. Mindenesetre bízom a fiúkban és abban is, hogy egy kemény, de sportszerű, jó meccset sikerül játszanunk.

Nyíregyháza Spartacus II. (4.)–Nyírbátor (8.)

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Fontos lesz, hogy a hétvégén a helyzeteinket jó százalékban használjuk ki, ugyanis az elmúlt hetekben ezzel akadtak problémáink. Eltiltottjaink, sérültjeink visszatérhetnek, így bízom abban, hogy számunkra kedvező eredményt érünk majd el.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Az elmúlt mérkőzésen nem azt kaptam a csapattól, amit látni szerettem volna, de itt van a lehetőség a javításra a bajnokesélyes Szpari ellen.

(A mérkőzést 14 órakor kezdődik Örökösföldön)

Vasárnap

Ibrány (14.)–Balkány (13.)

Kató István, az Ibrány edzője: – Az előző mérkőzésen jó felfogásban játszottunk, a kiállítás után is volt tartása a csapatnak. Ezt a hozzáállást várom el a Balkány elleni „hatpontos” meccsen is, amelyre mi mást mondhatnék: meg kell nyerni!

Mirgai László, a Balkány edzője: – Mindkét csapatnak óriási szüksége van a három pontra. Láttam az Ibrányt játszani, akkor nagyon tartással futballozott, éppen ezért nehéz mérkőzésre számítok, különösen úgy, hogy köztudottan kevesen vagyunk. Ettől függetlenül bízom a srácokban, hogy mindent megtesznek, hogy pontot, pontokat szerezzenek, meglátjuk, ebből mi jön ki…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .