Kattints a képre!!

A vajaiak nyáron nagyot húztak, amikor soraikba szólították Csorba Szabolcsot: a harmincegy éves futballista korábban az élvonalban sem „a futottak még” kategóriát képviselte, majd hosszú kihagyás után a harmadosztályú Szakoly frontembereként tért vissza, nyert bajnokságot – gólkirályi címmel megspékelve.

Csorba Szabolcs a múlt heti születésnapját hat vasárnapi góllal (s) ünnepelte Fotó: facebook

Ősszel már a megye kettő Nyírerdő csoportban szereplő Vaját erősíti, a gólokat itt is csöpögteti, vasárnap hatot hintett a Szabolcsveresmartnak, míg az őszi szezonban tízszer talált a kapuba.

– A helyzeteket bármilyen meccsen be kell rúgni, azért nem fogom mellérúgni, mert éppenséggel nagyon vezetünk, ennyi – zárta rövidre a témát a féltucat góllal kapcsolatban Csorba Szabolcs, aki bő egy hete ünnepelte születésnapját, felkerült tehát a hab a tortára. – Azt szeretem, amikor kiélezett mérkőzést vívunk, egyébként sem foglalkoztat a gólkirályi cím, ezt a lehető legkomolyabban mondom. A vajai csapatban támadó középpályást, nem pedig feltolt éket játszom, ugyanakkor a nagyon jó szezonkezdés után két hazai meccset elszúrtunk, ami után történt némi változás a szerkezetben. Lakatos Pista stabilitást adott a középpályás sornak, így nekem is több lehetőségem adódik a kapu elé kerülni. Mindenesetre próbálom élvezni a játékot, persze az a legjobb, ha ez eredményes szerepléssel párosul.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .