Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A forduló egyik érdekes színfoltja lesz, hogy a korábbi – hosszú ideig – baktai csapattársak, a jelenlegi játékos-edző, Molnár Levente (jobbról) ezúttal ellenfélként találkozik a pályán Kozma Józseffel, aki immár a Gyulaházát erősíti Fotó: magánarchívum

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 11. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Tuzsér (10.)–Záhony (6.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – A hétvégi meccs lefújását követően talán öt percig foglalkoztunk a vereséggel és már a szombati szomszédvári rangadó volt és van a fókuszban. Mindenki tudja mit jelent ez a meccs, akik pedig nem, azoknak szépen, hosszan elmagyaráztuk. Gondolom a motivációval, ebből adódóan nem lehet probléma és a remélhetőleg szép számú hazai és vendég közönség jó mérkőzést, nagyszerű játékvezetést, hazai gólokat és hazai győzelmet fog látni.

Golyán Gergő, a Záhony szakosztályvezetője: – A tabellán elfoglalt helyezéstől függetlenül ez a párosítás mindig rangadónak számít. Ez az a mérkőzés, amelyen egyik csapat játékosait sem kell motiválni a három pont megszerzése érdekében. Mivel a játékosok kellőképpen ismerik egymást, érzésem szerint a taktika fog dönteni, amennyiben a fiúk ezt betartják – így ezt a meccset hívhatjuk a „mesterek csatájának” is.

Vasárnap

Fényeslitke (12.)–Vaja (3.)

Minyin Vitalij, a Fényeslitke edzője: – Újabb nehéz mérkőzés elé nézünk, ha a csapat nem változtat a hétközi hozzáálláson, akkor maradunk a vesztes oldalon!

Siska Attila, a Vaja edzője: – Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt ugyanebben a párosításban hosszabbításban szerzett góllal csikartuk ki a győzelmet a Litke ellen. Remélem, a fiatal hazai kapus vasárnap nem fog megint tízesre védeni… Bizakodásra ad okot a jelenlegi formánk, amiről Cristiano Ronaldo egyik mondása jutott az eszembe: „A gól olyan, mint a ketchup, erőltetni kell, és aztán csak megindul”.

Szabolcsveresmart (14.)–Tiszakanyár (9.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Nem tudok mit mondani… A Vaja elleni meccs eredménye letaglózott, ha nem kapjuk össze magunkat, akkor meglesz ennek a csoportnak a kiesője…

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Számunkra a hétvégén más eredmény nem fogadható el – csak a győzelem!

Baktalórántháza (11.)–Gyulaháza (5.)

Molnár Levente, a Baktalórántháza játékos-edzője: – A múlt héten már sikerült egy sorozatot megszakítani, most erre készülünk a Gyulaháza ellen is. Szeretnénk megszerezni első hazai győzelmünket.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – A legutóbbi mérkőzésen elég szépen megfogytunk, ettől függetlenül bízom a jó eredmény elérésében.

Ladányi TC (8.)–Ajak (4.)

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Egy veretlen csapat érkezik hozzánk, ha össze tudom szedni a csapatomat, akkor bármi megtörténhet a pályán.

Barati István, az Ajak edzője: – A jó szezonkezdet után mélyrepülésben van a Ladány, amely ettől függetlenül masszív, harcos csapat. Nem könnyű ellenük idegenben játszani, de remélem, kitart még a jó formánk és megyünk tovább.

Nyírkarász (13.)–Agnis-Gergelyiugornya (2.)

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Mit is mondhatnék egy Ugornya elleni meccs előtt… Lehetőleg mindent meg fogunk tenni a jó eredmény elérése érdekében.

Balogh István, az Agnis-Gergelyiugornya szakosztályvezetője: – A Tuzsér ellen jól játszott a csapat, pedig hét hiányzónk volt, de hála a játékosoknak, akik pályára léptek megoldották a feladatot. A bajnokság előtt is tudtam, hogy van, aki munkahelyi elfoglaltság miatt kevés alkalommal lesz bevethető, gondoltam lesznek sérültek és lesz, aki hamarabb választja a pihenést… De mivel huszonkettes kerettel vágtunk neki a szezonnak, egyelőre megvagyunk létszámban. Hétvégen is győzni szeretnénk, mert mi már nagyon nem hibázhatunk ősszel, viszont azt sem gondolom, hogy a Nyírkarász elleni mérkőzés nagyon könnyű lesz. Abba azonban biztos vagyok, a játékosok mindent megtesznek az újabb három pontért.

(A mérkőzést Gyulaházán rendezik)

Újdombrád (1.)–Pátroha (7.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Három meccs van hátra az őszi szezonból, szeretnénk annyi pontot gyűjteni, hogy fentről figyeljük a csoportot a téli szünetben. Ehhez a Pátroha ellen győzni szükséges. Az utóbbi mérkőzések utáni italfogyasztásból kiindulva Gombi, sok pénzt hozz magaddal!

Gombkötő Sándor, a Pátroha játékos-edzője: – Először is köszönjük az újdombrádiaknak, hogy hozzájárultak az időpont módosításhoz. Ahogy ígértem, a zsugor vizet viszem, a többi úgy is a pályán fog eldőlni, de bárhogy is alakuljon az eredmény, Jani barátommal összeülünk egy taktikai megbeszélésre…

(A mérkőzés 13.30-kor kezdődik)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .