Kattints a képre!!

A futsal NB I. aktuális, hétfő esti kilencedik fordulójában a Nyírbátor az Újpest elleni idegenbeli mérkőzéssel folytatta bajnoki szereplését.

A Nyírbáto az Újpest otthonában sem tudta megszakítani rossz sorozatát Fotó: tudósítónktól

Ahogy arról korábban írtunk, a menetközben elküldött brazil légiósok nélkül immár az Újpest is színmagyar játékoskeretet foglalkoztat, a hetedik helyen állva még élteti a reményt a felsőházi rájátszást elérő pozíció megcsípésére. Ugyanakkor a nyírségiek a nyitányon aratott siker után meglehetősen beragadtak, zsinórban hét vereséget szenvedtek. Így, persze a fővárosiak számítottak a bőven éjszakába nyúlt mérkőzés favoritjának, és bár lendületesen, egyben ígéretes elszántsággal kezdett a Bátor – már az első félidőben jelentős hátrányba került. A vezetés megszerzése után az Újpest akarata érvényesült, amit újabb gólokkal „támasztott alá”. A vendégek becsületére szóljon, hogy a szünet után derekasan próbálkoztak – mindhiába, de legalább ezt a játékrészt ikszre hozták.

Futsal NB I.: 9. forduló

ÚjpestNyírbátor SC 4–1 (3–0)

UTE Labdarúgó Akadémia, v.: Zimonyi, Tóth-Tolmay. Nyírbátor: Opre R. – Faragó L., Szentes B., Siska G., Csoma A. Csere: Tóth K., Nagy Zs., Szabó S., Kerekes M., Molnár R., Rácz M., Makai L., Hadházi S., Orosz D. Edző: Baksa Csaba. Gól: Suscsák M. 2, Klacsák B., Harnisch Á., illetve Szentes B.

További eredmények: Rubeola–Berettyóújfalu 0–4 (0–3), Kecskemét–Magyar Futsal Akadémia 6–0 (4–0), Aramis–Veszprém 1–2 (0–1). Az ELTE-BEAC–Haladás mérkőzést november 7-én rendezik.

A bajnokság állása: 1. Berettyóújfalu 24 pont, 2. Veszprém 22, 3. Kecskemét 20, 4. Aramis 19, 5. DEAC 17, 6. Haladás 16, 7. Újpest 13, 8. A Stúdió Nyíregyháza 9, 9. Magyar Futsal Akadémia 9, 10. Nyírbátor 3, 11. ELTE-BEAC 1, 12. Rubeola 1

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .