Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport tizenegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A kék mezes vámosoroszi és a csengersimai csapat továbbra is versenyt fut az őszi elsőségért Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 11. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Csengersima (1.)–Milota (12.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Itthon szeretnénk tartani a pontokat.

Elek László, a Milota edzője: – A bajnokesélyes otthonában minden csapatnak nagyon nehéz futballozni, nekünk szinte ez lehetetlen küldetés lesz. Mondom ezt úgy, hogy már megéltem ott több meccset a mostanitól erősebb csapattal is. Elméletileg létszámban már kiegyenesedünk hétvégére és megpróbáljuk megnehezíteni a hazaiak dolgát.

Vasárnap

Ópályi (9.)–Tisztaberek (7.)

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Ebből akár még egy jó meccs is kerekedhet. Mi túl vagyunk most pihenve, ami remélem, nem üt vissza, mert nagyon bízunk abban, hogy meg tudjuk szerezni a három pontot.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Idegenben minden meccs nehéz, számunkra különösen igaz ez a vasárnapi fellépésekre. A fiúk ugyanis szombaton rendszerint túl jól felkészülnek a másnapi mérkőzésre… Brekiék hazai pályán bárkit meg tudnak csípni, úgyhogy fel kell kötni azt a bizonyost, ha eredményesen akarunk szerepelni.

Őr (13.)–Sonkád (10.)

Szabó Attila, az Őr edzője: – Nagyon fontos mérkőzés következik, amelyen csak a győzelem elfogadható.

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Piszkosul elfogytunk, sok a sérült, eltiltott, megpróbáljuk fiatalokkal pótolni a hiányzókat és reméljük, jó meccs után győzelemmel térünk haza.

Nyírvasvári (4.)–Nagydobos (8.)

Paulik János, a Nyírvasvári edzője: – Küzdősport helyett mi a focit „választjuk”… Ebben a szép sportágban szeretnénk felülmúlni a jobb sorsa érdemes Nagydobost.

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Hogy mit lehet ilyenkor mondani? Nem igazán találok rá szavakat. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, egy dolog viszont vigasztal, hogy a sérültjeink kezdenek újra edzésbe állni. Egy nagyon jó csapathoz látogatunk, ahol tavaly nagyon szép eredményeket értünk el. Tisztában vagyunk vele, hogy nehéz mérkőzés lesz, ami a mi helyzetünkben hatványozottan igaz. Támadásépítésben nagyon sokat kell előre lépnünk, hiszen az eddigiekhez képest az elmúlt két-három mérkőzésen konkrétan semmilyen támadást nem tudtunk felépíteni. Egyértelmű, dolgoznunk kell ezen is tovább.

Fehérgyarmat (5.)–Vámosoroszi (2.)

Geletey Zoltán, a Fehérgyarmat edzője: – Úgy érzem, a Dobos elleni találkozó sokat kivett a srácokból, viszont nincs sok időnk „nyalogatni a sebeinket”, mert a héten két kemény bajnoki vár ránk. Szerdán pótoljuk a bereki meccset, vasárnap pedig a jó erőkből álló Oroszi érkezik, a feladat adott, sok múlhat azon, miként jövünk ki ebből a két mérkőzésből.

Imre Zsolt, a Vámosoroszi játékos-edzője: – A jó formában lévő Gyarmat ellen játszunk, amely az elmúlt két meccsén gólt sem kapott. Nagyon nehéz mérkőzés lesz, csak olyan hozzáállással lehet keresni valónk, mint amit az elmúlt hétvégi, Csengersimával szembeni összecsapáson nyújtottunk.

Encsencs (6.)–Szatmárcseke (11.)

Bíró Zsolt, az Encsencs edzője: – Remélem, a csapat rátalált a helyes útra, és hétvégén is gólerős futballt produkálunk, ebben az esetben otthon tarthatjuk a három pontot.

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Ha össze tudunk jönni, és olyan akarással és elszántsággal játszunk, mint legutóbb, akkor lesz keresnivalónk.

Szabadnapos: Kocsord

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .