Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport tizenötödik fordulójában a Sényő-Carnifex, akárcsak a Kisvárda Master Good II. idegenben folytatta bajnoki szereplését.

A kék mezes sényői csapat a füzesgyarmati pálya átkát igyekezett megtörni Fotó: tudósítónktól

A sényőieknek eddig maximum döntetlenre futotta a Füzesgyarmat otthonában – nyerni még egyszer sem sikerült. Mindazonáltal a szabolcsiak esélyeit rontotta, hogy kulcsemberek hiányoztak, ennek dacára Kapacina Kevin mindjárt a mérkőzés elején vezetést szerzett, amire az első félidő derekán érkezett a hazai válasz – fejesgóllal. A második játékrész ismét a vendégek csikarták ki az előnyt, a felek pedig másolták a korábban történteket, megint egy bólintással egyenlített a házigazda. Így bár nagyon közel állt hozzá, győzni nem sikerült a sényői együttesnek, de az egy pont is bőven több a semminél.

Ugyanakkor a Kisvárda II. vereséget szenvedett a Jászberény vendégeként.

NB III., Keleti csoport: 15. forduló

Füzesgyarmat–Sényő-Carnifex 2–2 (1–1)

Füzesgyarmat, 100 néző, v. Virág A. Sényő: Szondi L. – Bodó G., Klepács K., Fenyőfalvi D. (Fabu M.), Kapacina K.,  Jócsák D. (Sztankó D.), Farkas M., Matyi Z., Schmidt P., Barta G. (Sógor Cs.), Kapacina V. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor. Gól: Popescu, Raducu, illetve Kapacina K., Popescu (öngól)

Imrő László: – Végig vezettünk és meggyőzőbben, több helyzetet kialakítva játszottunk. Ezért kicsit rossz a szánk íze, viszont ilyet ritkán lehet látni: az első félidőben ziccerben léptünk volna ki és lefújták a félidőt! A második játékrész végén szögletet rúgtunk volna és lefújták a meccset!

Jászberény–Kisvárda Master Good II. 2–0 (0–0)

Jászberény, 200 néző v.: Tóth T. Kisvárda II.: Hotra – Hricu, Szőr, Rubus, Sikorszki – Kirjuhin (Bokor M., 75.), Ponomarenko (Kobeljas, 70.) – Czérna, Honcsar, Heles (Simon M., 54.) – Nagy M. K. Edző: Gerliczki Máté.

Gólszerző: Remili (1–0) a 68. percben, Remili (2–0) a 84. percben

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .