Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizedik fordulójában két mérkőzést játszottak szombaton.

A szürke nadrágos szakolyi csapat iparkodott folytatni jó szereplését – a Nyírlugos legyőzésével Fotó: szakolyse

Megyei II. osztály Pannónia Zrt. csoport: 10. forduló

Szakoly-Nyírlugos 4-1 (2-1)

Szakoly, 100 néző, v.: Lengyel A. Szakoly: Kerekes A. – Bacskai A., Ruska T., Bodai K., Török D. (Bodai M.), Fodor T. (Kerekes K.), Nagy T., Módis D., Géczi P., Balázsi P., Koskovits Gy. Játékos-edző: Géczi Péter. Nyírlugos: Sinka Á. – Csobolyó Á., Pénzes Á., Illés Á., Holló Zs., Verebi I., Vass R., Sveda T., Lakatos A., Csákányos T., Muhammad M. Edző: Kavalecz Béla. Gól: Balázsi P. 2, Módis D., Nagy T., illetve Holló Zs. Ifi: 1-2.

Géczi Péter: –  Nagyon szenvedtünk ma, de a lényeg a győzelem amit természetesen ma is megünneplünk, de remélem nem szédül el senki, mert még nagyon nehéz három mérkőzés van hátra.

Kavalecz Béla: – Gratulálok az ifinek az első győzelméhez és külön gratulálok a szövetségnek, hogy tizenöt éve kérem, Lengyel urat ne küldjék a mi meccsünkre játékvezetőnek, de úgy látszik, hogy fittyet hánynak a kérésünkre… Köszönöm szépen…

Tiszalök-Apagy 4-0 (1-0)

Tiszalök, 110 néző, v.: Király A. Tiszalök: Palencsár Z. – Venczel I., Balogh A. (Balogh S.), Péntek A., Cseh K., Puncsák Cs., Kiss R. (Kiss T.), Bognár A., Galambosi G. (Urbán J.), Gál N., Aszalós T. (Lakatos K.). Edző: Magyar Gergely. Apagy: Molnár Cs. – Budai P., Viszokai K. (Marics T.), Árpási D., Fekete G., Rubóczki K., Hegedüs L., Marics G., Kovács L., Hajdu G., Németh A. (Harsányi A.). Játékos-edző: Németh Attila. Gól: Galambosi G. 2, Gál N., Cseh K. Ifi: 3-4.

Magyar Gergely: – A mai napon nem talált fogást a vendégcsapat rajtunk, külön dicséret illeti a védelmet, hogy egy ilyen meccset kapott gól nélkül lehoztunk. Gratulálok mindenkinek.

Németh Attila: – Ami az egyik héten les, a másik héten nem. Sajnos, nagyon rosszkor jön a hiba oldalról. De mindegy is, ez a mérkőzés az öltözőben eldőlt, több játékosom nem volt tiszta gondolkodású. Gratulálok a Tiszalöknek, megérdemelten nyert. Az ifistáknak jár a pacsi.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .