Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenkettedik fordulójában négy mérkőzést játszottak szombaton. A Nagyecsed-Csenger összecsapás a többihez képest egy órával később kezdődött.

Az ecsedi csapat korábbi játékosa, majd a játékvezetőként müködött Fácska Ottó segédkezett a kezdőrúgás elvégzésében a Csenger elleni meccs előtt Fotó: tudósítónktól

Nagyecsed–Csenger 1–1 (1–0)

Nagyecsed. 177 néző, v.: Pethő P. Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G., Zámbó K., Tóth F. (Kóka S.), Pócsi B., Bulyáki A., Kóka R., Urbin P., Demeter S. (Jónás M.), Erdős M. (Bulyáki B.), Rácz Zs. Edző: Kósa József. Csenger: Korompai M. – Popovics N., Nagy M. (Katona P.), Csorvási Á., Barcsay M., Nyéki K., Osváth S., Gaál K., Mészáros T. (Péter Gy.), Bence L., Szedlacsek Á. (Lengyel M.). Edző: Barcsay István. A nagyecsedi egyesület korábbi tagja, majd elismert játékvezető, a súlyos betegség miatt a pályáktól sokáig távol maradó Fácska Ottó végezte el a mérkőzés kezdőrúgását. Gól: Pócsi B., illetve Popovics N.

Kósa József: – Először is köszönjük szépen Fácska Ottónak és a kis Zámbónak, hogy nagyszerűen elvégezték a kezdőrúgást. Az első félidőben egy agyon nyert mérkőzést nem tudtunk lezárni, így az utolsó pillanatokban a vendégek pontot csentek el tőlünk.

Barcsay István: – Először is szeretném megköszönni a nagyecsedi egyesületnek, hogy hozzájárult a mérkőzés későbbi kezdéséhez. Két dologgal kellett megküzdenünk, az egyik a pálya talaja, a másik pedig az ellenfél, Az első félidőben az Ecsed dominált, a másodikban pedig úgy gondolom, hogy mi. A játék képe alapján igazságos döntetlen született, gratulálok a fiúknak.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .