Kattints a képre!!

A szomorú tény, hogy a Sényő-Carnifex NB III-as csapata nem éppen nyerni jár Füzesgyarmatra. Márpedig a Keleti csoport – vasárnapi – tizenötödik fordulójában a táblázaton tízedik Békés megyei egylet otthonában lesz jelenése a szabolcsi különítménynek.

Nem csak az ellenfél, Kapacina Valer (balról) és a sényői csapat is szeretné megragadni a lehetőséget – jó eredményt elérni Füzesgyarmaton Fotó: Fazekas Ármin

A továbbra is a kiesőzónában tanyázó Sényőnek döntetlent már sikerült kibrusztolni a gyarmati katlanban, győzni viszont még soha. Ezzel együtt optimizmust csöpögtethet a szívekbe, hogy a csapat háromszor diadalmaskodott vendégként az őszi idényben, talán most is sikerült domborítani…  És az is igaz, korábban Kisvárdán is rendre elvérzett a csapat, amely nemrég ott is megtörte az „átkot”, megszerezve a három pontot.

– Érdekes, bár tényleg nem győztünk még soha Füzesgyarmaton, viszont rendre jól szoktunk játszani, csak valamin mindig megcsúsztunk – fogalmazott Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Aztán előfordult olyan is, hogy éppen balszerencsés módon kikaptunk náluk, majd megindult a szekér, nagy sorozatot produkáltunk. Egyébként kezdtünk lassan kiegyenesedni, több korábban sérült játékos már a csapattal készül, közben pedig megint dőltek ki emberek…

Ugyanakkor a tizenötödik helyezett Kisvárda Master Good II. – a tabellán tizennyolcadik – Jászberény vendége lesz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .