Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tízedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A Biri futballistái a Nagykálló elleni szomszédvári rangadón ügyeskedhetnek Fotó: Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 10. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Szakoly (2.)–Nyírlugos (10.)

Géczi Péter, a Szakoly edzője: – Egy örvendetes hírt szeretnék megosztani, mégpedig azt, hogy Szakolyban egyre több a szurkoló, amit nem csak hazai pályán tapasztalunk, hanem az idegenbeli mérkőzéseinken is. Nekünk így egy dolgunk van, hogy jó eredményekkel háláljuk meg, hogy a csapat mellett állnak. Az elmúlt hetekben kicsit elfogytunk, mert van sérült illetve beteg játékos is a keretben, de remélem, szombatra kicsit kiegyenesedünk és megfelelő hozzáállással megteszünk mindent a győzelemért.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – A korábbi Tiszalök elleni meccsre még elengedték a játékosokat, de ez a szombat már necces lesz…

Tiszalök (5.)–Apagy (8.)

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Az előrejelzés szerint Tiszalök felett felhős égbolt, gólzápor várható. Két kiváló támadósor közül meglátjuk, melyik fog jobb napot kifogni.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – A múlt heti szereplésből lehet erőt meríteni, régen látott jó futballt mutattunk. Szombat idegenben, veszélyes tiszalöki támadók… Nem a legjobb recept, de meg kell oldani. Győzelmet várok!

Vasárnap

Kék (11.)–Tiszavasvári (4.)

Borza László, a Kék edzője: – Szeretnénk már végre egy bravúrral kirukkolni, reméljük, az elmúlt hétvégi csapatösszetartás pozitív hatása a pályán is visszaköszön.

Szabó Zoltán, a Tiszavasvári edzője: – A legutóbbi két idegenbeli túránk nem volt túl sikeres, de most szeretnénk tizenkilencre lapot húzni, hátha huszonkettő lesz belőle. Jó felkészülést mindenkinek!

Levelek (9.)–Kálmánháza (7.)

Fabók István, a Levelek edzője: – Nem csak a három pontot, meg egy labdát hagytunk Vasváriban, hanem a tartásunkat is rendesen offoltuk. Szétestünk, mint egy Moszkvics a Merkúr-telepen. Nagyon sajnálom, hogy így beáraztuk magunkat, de ebben a dominó effektus nagy szerepet játszott, így legalább van mire fogni. De hát sírva vígad a magyar, ennek megfelelően bállal hangolódunk a hétvégi rangadóra. Előny számunkra, itt még eladó a menyasszony, akit ráadásul a bál végén még vissza lehet küldeni az anyjához. Ugyanakkor szigorúan ajánlom mindenki figyelmébe az apró betűs rész memorizálását, betartását!

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Az utóbbi időben nem sikerült jó eredményeket elérnünk, holott a lehetőség megvolt rá minden mérkőzésen, de valami mindig hiányzott a játékunkból, amivel nyerni tudtunk volna. A gödörből csak úgy lehet kikerülni, ha foggal-körömmel harcolunk a pályán, és kicsikarjuk valahogy a várva várt győzelmet, ami biztos nem lesz egyszerű feladat a Levelek otthonában.

Nagykálló (3.)–Biri (6.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Hazai pályán csak a győzelem lehet a célunk, szép feladat, de én maximálisan bízom a fiúkban, hogy ezt meg is fogják oldani.

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – A Nagykálló most valóban „nagy”, ráadásul nálunk hétvégen olyan kevés volt a jó teljesítmény, mint árvaházban a szülői értekezlet… Most mi lesz, az pedig majd vasárnap kiderül.

Rakamaz (12.)–Geszteréd (13.)

Horváth László, a Geszteréd edzője: – A hátralévő őszi meccsekre tisztességesen készülünk, meglátjuk, ebből mi fog kisülni…

Szabadnapos: Kótaj

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .