Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenkettedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Szép az élet Kemecsén: a csapat az élen állva várja a folytatást Fotó: tudósítónktól

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 12. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Kemecse (1.)–Mándok (11.)

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – A múlt hétvégén már nem kellet megBaráthkoznunk a Kopasz-gólokkal, így remélem, attól sem kell tartanunk, hogy a Mándok egy gólt be Gyür-e.

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Az első helyezett ellen játszani mindig nagyobb kihívás. Nem vagyunk a mérkőzés kimondott esélyese, de pont ez lehet az előnyünk. Természetesen szeretnénk ponttal vagy pontokkal távozni és ezért mindent meg is fogunk tenni.

Nyírbátor (6.)–Mátészalkai MTK (8.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Olyan ellenfél érkezik hozzánk, amely az osztály meghatározó csapata. Úgy gondolom, sok néző lesz kíváncsi a mérkőzésre, és szeretnénk minél tovább kitolni jó sorozatunkat, tehát megpróbáljuk itthon tartani mindhárom pontot.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Rendkívül jó formában lévő csapathoz látogatunk, amely hosszú ideje veretlen, mindemellett ahogy Cefa, Erdei Zoltán mentalitását ismerem, egy feltüzelt ellenféllel találkozunk. Mi viszont szeretnénk azon az úton tovább haladni, amelyre az elmúlt időszakban ráléptünk, természetesen a három pont begyűjtése a célunk idegenben.

Tarpa (7.)–Nyíregyháza Spartacus II. (3.)

Bubis Iván a Tarpa edzője: – Két olyan csapat fog egymással találkozni, amelyek tele vannak tehetséges, de ezzel együtt rutintalan játékosokkal. Nekünk van egy tapasztalt Gál Ricsink, aki végre újból a csapattal készül, remélem a Nyíregyházánál egy sem lesz, mert ők is azzal a problémával küzdenek, mint mi – a rutintalansággal. Az biztos, nyerni akarunk!

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Két fiatal csapat találkozik, amelyek formája eddig ingadozó. Szeretnék ezen változtatni, és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy mérkőzés után ne legyen hiányérzetünk.

Nagyecsed (9.)–Csenger (10.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Ismét egy nagyon nehéz rangadó vár ránk, mert nem téveszt meg minket a vendégek elmúlt heti veresége, nagyon kellemetlen perceket szerezhetnek számunkra. Az, hogy jó csapat az ellenfél – tudjuk, de hazai pályán mindent bele kell adunk az újabb pontok begyűjtése érdekében. A mérkőzésen jelen lesz egy súlyos betegségből felépülő régi ecsedi játékos, akit felkértünk, hogy végezze el a kezdőrúgást. Nagy örömünkre igent mondott, hisz nagy csatákat vívott, szép eredményeket ért el a csapattal. Nevet direkt nem mondok, abban bízva, hogy a szép számban kilátogató szurkolók már az első labdaérintésből fel fogják őt ismerni. Higgyék el nekem, remek játékosról van szó…

Barcsay István, a Csenger edzője: – Fiatal csapatunkkal szeretnénk javítani eddigi mérlegünkön, reméljük, sérültjeink felépülnek és harca készek lesznek, mert Ecseden a legjobb tudásunkra lesz szükség.

(A mérkőzés 14 órakor kezdődik)

Vasárnap

Balkány (13.)–Újfehértó (2.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Az újfehértói állomány van olyan erős, hogy akár a bajnoki címet is megszerezze, ahogy sejtem, ez is a cél, nekünk viszont immár a kiesés elkerüléséért kell harcolnunk. Tizenegyen biztosak leszünk, és rendszerint szoros mérkőzést szoktunk játszani a vendégekkel, úgy gondolom, ez most sem lesz másként, mert játékosaim már sokszor bebizonyították, nagyon tudnak küzdeni. Hetek óta úgy jövünk le a pályáról, hogy nem érdemeltünk vereséget, remélem, a jó isten a mi kezünket is megfogja végre és sikerül pontot, pontokat szerezni az őszből hátralévő öt mérkőzésen.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Szeretnénk ott folytatni, ahol az elmúlt hétvégén befejeztük. Tudjuk jól, hogy mélyen védekező, szervezett, kontrákra berendezkedő csapat ellen lépünk pályára. Ennek megfelelően készülünk.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Kállósemjén (5.)–Ibrány (14.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Az életben nem mindig úgy történnek a dolgok, ahogy eltervezzük, de nekünk ezt tűrni kell, bármennyire is nehéz és elviselhetetlen. Az a feladatunk, hogy a megkezdett úton menjünk tovább, ezt is fogjuk tenni – megyünk tovább! Hajrá, KSE!

Kató István, az Ibrány edzője: – Az elmúlt héten három mérkőzést tudtunk le, ami nem kevés terhet jelentett, de most már csak előre tekintünk. Masszív, jó játékosállománnyal rendelkező csapathoz látogatunk, sportszerű küzdelemre számítok, egyben mindent megteszünk, hogy a meccs végén emelt fővel jöhessünk le a pályáról.

Nyírbéltek (4.)–Austria Juice-Vásárosnamény (12.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Egy olyan Naménnyal találkozunk, amelynek idegenben nagyon megy a játék, de mi szeretnénk hazai jó sorozatunkat folytatni. Vasárnap minden kiderül!

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – A nagyon jól szereplő, különösen otthon rendkívül eredményes Nyírbéltek ellen maximális hozzáállásra lesz szükség, de én bízom a fiúkban.

Nagyhalász (15.)–Nyírmeggyes (16.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Tagdíjat még nem fizetünk, viszont a hanyatló Nyugat falábú amatőr focistái sem indulnak meg a japán-magyar közös határ irányába a mennyei zsebpénz reményében. Vissza a jövőbe – újratöltve. Számunkra minden edzés, minden meccs ajándék. Ajándékbontás után meg jó halászi szokáshoz híven bepattintunk vagy öt sor szőlőt.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Belekapaszkodunk az utolsó szalmaszálba. Igaz, ezer sebből vérzünk, de remélem, a játékosok átérzik a mérkőzés súlyát.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .