Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tízedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A piros mezes ajaki csapat veretlenségét óvná, míg a Vaja hazai pályán lenne résen és gyűjtené be a három pontot hétvégén Fotó: Notár Béla

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 10. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Záhony (6.)–Baktalórántháza (14.)

Golyán Gergő, a Záhony szakosztályvezetője: – Az elmúlt hétvégén jó volt látni a csapatmunkát a fiúknál, legyen az öreg rutinos róka vagy akár fiatal csikó. Mindenki tette a dolgát, ahogy kell. Soros, egyben nagy múltú ellenfelünket kellő tisztelettel fogadjuk, viszont lelkes szurkolótáborunkat – amely a tizenkettedik játékosunk – szeretnénk győzelemmel megörvendeztetni.

Molnár Levente, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Nagyon jó erőkből álló csapathoz látogatunk, amelynek szeretnénk megszakítani hazai veretlenségi sorozatát. Ha úgy futballozunk, mint az elmúlt héten, akkor ez pontokban is megmutatkozhat.

Vasárnap

Tiszakanyár (10.)–Nyírkarász (12.)

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – A hétvégén ismét hazai pályán játszunk, számunkra csak a győzelem elfogadható, amit nem lesz könnyű megszerezni – nem fogja könnyen adni magát a Karász.

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Remélem, hétvégén a szebbik arcunkat fogjuk mutatni, de még akkor sem lesz egyszerű dolgunk, mert a Kanyár jó csapat. Mindent el fogunk követni a kedvező eredmény elérése érdekében.

Vaja (3.)–Szabolcsveresmart (13.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – A Veresmarttal sosem játszunk könnyű mérkőzést, így a játék minden elemében kiválót kell nyújtanunk, ha itthon akarjuk tartani a három pontot. Márpedig, itthon akarjuk.

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Bajnokesélyes csapathoz látogatunk, ugyanakkor sérülések tizedelik sorainkat, reméljük, a héten már nem dől ki újabb játékos, mert elég lesz összeszedni tizenegy bevethető embert. Ezek után mit is várhatnánk… De Németországból érkezik a segítség!

Ajak (4.)–Fényeslitke (11.)

Barati István, az Ajak edzője: – Nagyszerű sorozatban vagyunk, de úgy gondolom, könnyebben menne a dolog, ha a támadóharmadban jobb döntéseket hoznánk. Természetesen győzni szeretnénk.

Minyin Vitalij, a Fényeslitke edzője: – Az elmúlt hetek eredményei alapján nem mi vagyunk ennek a meccsnek az esélyesei, de nem bánnám, ha ebből a gödörből sikerülne már kilábalni.

Pátroha (8.)–Ladányi TC (7.)

Gombkötő Sándor, a Pátroha edzője: – Hosszú időt követően sikerült legutóbb győztesen elhagyni a pályát, bízom benne, hogy a siker nem csupán ideiglenesen költözött be az öltözőbe. Bár hétvégén sem lesz egyszerű dolgunk, de mindent el fogunk követni, hogy a meccs utáni Móka Miki minél jobban alakuljon.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Mély gödörbe kerültünk, ráadásul kiállítások, sérülések, betegségek nehezítik a dolgunkat, ettől függetlenül pontért, pontokért utazunk Gombkötő Sanyi barátom csapatához – a Pátrohához.

Gyulaháza (5.)–Újdombrád (1.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Balla János, az Újdombrád edzője: – Két gyengébben sikerült hétvége után remélem, jó játékkal és „pontosan” térünk haza Gyulaházáról.

Agnis-Gergelyiugornya (2.)–Tuzsér (9.)

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Az elmúlt fordulóban a Tuzsér nagyon kitett magáért és fölényes győzelmet aratott. Ez figyelmeztető jel számunkra, de úgy gondolom, a fiúk nem fogják félvállról venni a mérkőzést. Azt nem mondom, hogy az utóbbi időben közönségszórakoztató játékot nyújtunk, de most az eredményesség a leglényegesebb tényező a csapat számára. Fontos, hogy minél több pontot dolgozzunk le a hátrányunkból, hazai pályán pedig mindenképpen nyerni szeretnénk. Ha minden jól megy, lesz a meccsnek egy kis pikantériája: keresztapu a keresztfia ellen, szóval Attila vs Patrik párharc.

Szabó István, a Tuzsér edzője: –  Nagyon bízunk benne, hogy pozitív hatással lesz a csapatra az első idegenbeli győzelem. A kicsit megtépázott önbizalmunknak is jót kell, hogy tegyen egy ilyen összeszedett, minőségi játék, mint amilyet az elmúlt hétvégén produkált a csapat. Tovább kell, hogy vigyük ezt a lendületet a heti edzésmunka során és minél többet átmenteni belőle a vasárnapi Gergelyugornya elleni mérkőzésre. Ellenfelünk a mezőny legrutinosabb, legképzettebb játékosokból álló csapata, amely még mindig a bajnoki cím legfőbb várományosa csoportunkban. Játsszák a focit, türelmesek és kihasználják az ellenfelek minden pici kis megingásait. Nekünk ezért nagyon koncentrált, fegyelmezett és kompakt játékot kell nyújtani. Képesnek tartom rá a csapatomat, hogy meglepetést szerezzen a hazaiaknak.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .