Kattints a képre!!

Az amatőr futball különleges bája, hogy olykor – főleg az idény második felében – felborulnak a posztok.

Szükség törvényt bont: a kapus, Kőrösi Norbert (bal szélen, sötét mezben) szombaton a mezőnymunkából vette ki részét Fotó: Molnár Csaba

A szombati megye egyes bajnoki fordulóban Kőrősi Norbert, a Nagyhalász kapusát középpályásként vetették be, miközben a másodosztályban is „cifrázták”: Pécsi Viktor, a Ladányi TC hálóőrét csatárként dobták harcba a Gyulaházával szemben elbukott összecsapáson. Ugyanakkor az eredetileg hátvéd apagyi Marics Tibor éppenséggel kapusként mutatta meg, van vér a pucájában a Kótajjal vívott idegenbeli rangadón (3–3).

– Csatárként és belső középpályásként is játszottam a Mándok ellen, úgymond megkövetelte a haza, hogy a mezőnyben segítsek – szolgált magyarázattal az új szerepkörrel kapcsolatban Kocka, vagyis Kőrösi Norbert, a Nagyhalász harminc éves „portása”, aki hetven percet töltött a pályán az ominózus mérkőzésen. – Valamikor, kölyökként jobbhátvédként indultam, aztán elmentünk egy tornára, ahová nem jött el a kapusunk, akkor beálltam védeni, elég jól ment, hát ott ragadtam. Felnőtt pályafutásom során most játszottam először kint tétmeccsen ráadásul kezdőként, az biztos, másnap ólomlábakon közlekedtem, rájöttem, jobb nekem a kapuban. Sok a beteg, a sérült, kicsit elfogytunk, nyilván kényszermegoldás miatt került rám a sor, na és Nagy Lali edzőért is küzdöttem, amúgy pedig nem én rólam szólt a történet, inkább a gólunkat szerző Babják Csabiról, na, ő extrát nyújtott!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .