Kattints a képre!!

Kissé faramuci, de mégis igaz: bármennyire jól muzsikál a bajnokságban az újonc Nyírbéltek, mindeközben rájár a rúd a megyei első osztályú csapatra.

Túl a műtéten: Hóhágyi Alex most már a felépülésre koncentrálhat Fotó: magánarchívim

A múlt héten adtunk hírt arról, hogy Gyarmati Sándort mentő szállította el a pályáról a Balkány elleni mérkőzés közben, a legutóbbi fordulóban pedig Körmös Miklós edző nyilatkozatban utalt arra, hogy Hóhágyi Alex térdműtéten esett át, egyben kifejezve jókívánságukat a futballista számára. A huszonhárom éves jobbhátvéd ugyanis keresztszalag szakadás miatt hosszú hónapokra kidőlt, akit ettől nagyobb csapás aligha érhetett volna.

– Két hete egy szerdai edzés után nagyon fájt a térdem, mivel nem hallottam reccsenést, nem gondoltam, hogy ilyen komoly gond történhetett, a doki viszont azt mondta, lehet, már régebben el van szakadva – közölte a szomorú diagnózist Hóhágyi Alex, aki immár második szezonját tölti a bélteki csapatban, amely az előkelő negyedik helyen táborozik a tabellán. – De visszatérek, ígérem, és köszönöm a csapat támogatását, hogy tartják bennem a lelket.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .