Kattints a képre!!

Farkas Mátyás álomszerűen debütált a Nyírvasváriban: a tizenhat éves jobbszélső szombaton először volt kezdő a megye kettő Gémtech csoportban szereplő együttesben, és szó se róla, nem sokat vacakolt.

Farkas Mihály már az első felnőtt bajnoki meccsén sem veszteggete idejét Fotó: tudósítónktól

Mindjárt az ötödik percben bevette a kaput az Encsencs elleni idegenbeli bajnokin, majd egy szabadrúgás kiharcolásával, amiből ugyancsak gól született – derekasan kivette részét vendégek győzelméből (2–3).

Paulik János edzőt isteni sugallat szállhatta meg, amikor – az ificsapatban egyébiránt domborító, az őszi idényben már tizenkét gól berámolt – titánt beengedte az „oroszlán ketrecébe”, jelesül a felnőtt futballközegbe.

– Eddig csak edzőmeccseken játszottam a nagycsapatban, péntek este tudtam meg, hogy másnap kezdő leszek, hát kicsit megugrott a vérnyomásom – osztotta meg élményeit Farkas Mátyás. – Azért bírtam aludni, viszont borzasztóan vártam a meccset, persze, álmodoztam róla, hogy jó lenne betalálni, de hát ez nem mindig valósul meg. A többiek nyugtattak, hogy ne izguljam túl, csak tegyem oda magam rendesen. Elmondani nem lehet, milyen érzés volt gólt rúgni felnőtt bajnokin, nem is emlékszem pontosan, hogy mi villant be abban a pillanatban, rettentően örültem, na. Pláne, hogy végül nyertünk is. Az biztos, sokkal másabb, lendületesebb a játék, nincs annyi idő gondolkozni, hogy mit csináljak a labdával, mint az ifiben, ezt még szokni kell. De rajta leszek az ügyön, motivál, hogy bizonyítsak.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .