Kattints a képre!!

Kinőtte magát a kis Danó. Máté immár alappillére a Nyírbátornak: a huszonkét éves támadó középpályás betonbiztos tagja a megyei első osztályú futballcsapatnak.

Danó Máté a nyírbátori csapat tagjaként szeretne feljebb lépni Fotó: Imre Mónika

Az sem gyenge, egyben árulkodó tény: még egyszer sem kapott piros lapot, holott végigjárta a ranglétrát, a korosztályos csapatokat, plusz lehúzott néhány idényt a felnőttek között. Csakis bátori kötelékben. Cefa, vagyis Erdei Zoltán játékos-edző nem is vattázza: bevetésének helyességét a legutóbbi, Nyírmeggyes elleni idegenbeli bajnokin éppenséggel góllal „támasztotta alá”. Na és esetében is a korai időszak is megér egy kis kitérőt.

– Szerintem sokan tudják, végül is nem titok, hogy nehéz gyerekkorom volt, de azt nem állítanám, hogy ez hátrány, mert lakásotthonban nőttem fel, igazán jó körülmények között – fejtegette Danó Máté. – Talán tizenhárom éves voltam, amikor a suliban elkezdtem focizni, majd többen mondták, hogy próbáljam ki magam a bátori klubnál, aztán itt ragadtam. Közben akadtak megkeresések máshonnan, de maradtam, szeretem az egyesületet, és persze, Cefa személye is sokat számít, az biztos, tőle sokat lehet tanulni. Munka mellett játszom, nyilván szeretnék én is fejlődni, idővel feljebb lépni, az lenne a legjobb, ha ezt nyírbátori színekben élhetném meg.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .