Kattints a képre!!

Demeter Sándor eddig az ifiben villogott, ahol a Nagyecsed tizenkilenc éves üdvöskéje az előző évadban besöpörte a gólkirályi címet. A megyei egyes egylet csatára szombaton szintet lépett, eldöntve a Nyíregyháza Spartacus II. elleni hazai összecsapást (1–0).

Demeter Sándor először volt kezdő az ecsedi csapatban, rögtön eldöntötte a Szpari II. elleni meccset Fotó: tudósítónktól

Nem elhanyagolható tényező, hogy 2021 májusában már megszerezte első gólját a „nagyok” között: sőt, az is győzelmet ért a mándoki fellépésen (1–2).

– Nem gondoltam, hogy kezdő leszek, ami nem sokkal a meccs előtt derült ki, hát jobban vert a szívem – ecsetelte az eseményeket Demeter Sándor. – A többiek segítettek, mondták, hogy ne izguljak, tegyem oda magam, nagy boldogság, hogy rögtön gólt tudtam rúgni. Sokan gratuláltak, kint volt apu is, úgy láttam, ő is örült, a lefújás után pedig Kósa József edző is megdicsért, hogy nem ijedtem meg a pályán. Persze, jó lenne most már a nagyok között is bizonyítani, ehhez erősödni kellene, mert sokat kihagytam ősszel: hetekig dolgozni jártam, az utóbbi időben viszont ott vagyok az edzéseken, próbálom megmutatni, hogy számíthatnak rám.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .