Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport tízedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Szoros meccset, nagy küzdelmet ígér a Csengersima–Vámosoroszi rangadó Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 10. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Sonkád (10.)–Encsencs (7.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Reméljük, kiegyenesedünk már végre és jobb összeállításban tudunk kiállni, mert hazai pályán is jó lenne mutatni valamit…

Bíró Zsolt, az Encsencs edzője: – Kicsit furcsa lesz újra idegenben játszani, de lehet, már jót is fog tenni a csapatnak, hogy kimozdulunk otthonról. Szoros meccsen kedvező eredményt szeretnénk elérni.

Tisztaberek (8.)–Őr (13.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Végre újra hazai pályán játszhatunk, ahol szeretnénk közönségünket jó játékkal meglepni, és behúzni a meccset. De azért senki ne higgye azt, hogy ez könnyű mérkőzés lesz és tálcán fogják nekünk kínálni a három pontot.

Szabó Attila, az Őr játékos-edzője: – A legutóbbi meccsen végre győztünk, ezzel a lendülettel megpróbálunk egyről a kettőre jutni.

Szatmárcseke (11.)–Nyírvasvári (4.)

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Az elmúlt hét kicsit húzós volt számunkra a büntetés miatt, ami pszichésen is megviselte a csapatot, remélem, szombatra valahogy rendbe tudjuk magunkat hozni, és abban is bízom, hogy ezúttal nem két játékvezető lesz…

Paulik János, a Nyírvasvári edzője: – Olyan csapattal találkozunk, amely az elmúlt két fordulóban súlyos pofonokat kapott. Helyén kell kezelni ezt a dolgot, mert a sebzett vad veszélyes tud ám lenni. Harcos, küzdelmes mérkőzésre számítunk, és szeretnénk megszerezni mind a hat bajnoki pontot.

Vasárnap

Milota (12.)–Kocsord (3.)

Elek László, a Milota edzője: – Legfontosabb feladat az lesz, hogy a megfelelő létszámban összeálljunk a hétvégére – olyan sok a hiányzónk. Ezután nem tudom, mire leszünk képesek a jó formában lévő harmadik helyezett ellen, ha az elmúlt két nagyon fontos mérkőzést is elbuktuk, ahol azért illet volna pontokat szerezni. Szóval nem tudom, de így nagyon nehéz. Kitartunk, ameddig lehet, de csak az itt maradt hűséges játékosok miatt.

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Tudjuk, sok nehézséggel küzd a Milota, de azzal is tisztában vagyunk, hazai pályán mindenkire veszélyes, harcos csapattal találjuk szembe magunkat. De szeretnénk folytatni jó sorozatunkat, bezsebelni a három pontot, aztán bárhogy is alakul a mérkőzés, Lacival a barátságunk megmarad.

Vámosoroszi (2.)–Csengersima (1.)

Imre Zsolt, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Ha úgy játszunk, mint az elmúlt hétvégén, akkor nagyon nagy bajok lesznek. Bízom benne, hogy mindenki elgondolkozik és össze tudjuk magunkat kapni erre a meccsre. Sajnos, rengeteg a sérült játékos, de hazai pályán ez nem lehet kifogás!

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Sok minden múlik a hétvégi mérkőzésen, de azért mégsem minden ezúttal dől el. Számunkra ez is olyan meccs lesz, mint a többi, amelyen a győzelem a cél.

Nagydobos (6.)–Fehérgyarmat (5.)

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Számunkra teljesen ismeretlen csapattal találkozunk. Volt egy hetünk arra, hogy pihenjünk és fejekben rendet tegyünk, most pedig van egy újabb hetünk arra, hogy teljes erőbedobással már a mérkőzésre koncentráljunk. Nehéz meccsre számítok, viszont szeretnénk visszatérni újra a helyes útra.

Geletey Zoltán, a Fehérgyarmat edzője: – Önbizalomszerzés szempontjából jól jött számunkra a Cseke elleni biztos győzelem, remélem Doboson is jól tudunk játszani, ami pozitív eredménnyel párosul.

Szabadnapos: Ópályi

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .