Kattints a képre!!

Az NB I. nyolcadik fordulójában – hétfő este – az A Stúdió-Futsal Nyíregyháza hazai pályán fogadta az ELTE-BEAC együttesét.

Kovács Erik (17) és a nyíregyházi csapat megküzdött a győzelemért Fotó: tudósítónktól

Az újonc csapatok összecsapásán a nyíregyháziak számára reális sansz mutatkozott a győzelemre: amíg ők már hat pontot összegereblyéztek, a vendégek egy iksz kivétellel valamennyi eddigi fellépésüket elbukták. Hogy ezen a szinten nem adják könnyen a sikert, alátámasztotta az első félidő, amely az ELTE vezetésével zárult. Jóllehet, a minimális hátrány reményt adott a fordítás esélyére, és a szünet után Krajnyák Zsolt hamar egyenlített, majd az áhított előnyt is kicsikarta a Stúdió. Az olykor felizzott légkörben negyven másodperc leforgása alatt három sárga lapot osztottak ki a játékvezetők, a lényeg viszont az, hogy legyűrte ellenfelét – a meccsen két büntetőt is elhibázó – nyíregyházi legénység, amely harmadszor nyert az idény során.

Futsal NB I.: 8. forduló

A Stúdió-Futsal Nyíregyháza–ELTE-BEAC 3–2 (1–2)

Continental Aréna, 286 néző, v.: Szűcs L., Szabó F. Nyíregyháza: Szabolcsi M. – Kovács R., Lakatos P., Kovács E., Lakatos L. Csere: Petró M., Gyulai J., Ladányi D., Varga D., Krajnyák Zs., Kovács G., Gyügyei Z., Pataki I., Bagdi R. Edző: Lovas Norbert. Gól: Kovács R. (2.), Krajnyák (22.), Gémesi (30., öngól), illetve Szini (1.), Fülöp (6.). Kiállítva: Szini (37., ELTE-BEAC)

További eredmények: Haladás–Újpest 4–0 (4–1), Veszprém–Kecskemét 3–6 (2–3), Berettyóújfalu–DEAC 2–1 (2–0), Magyar Futsal Akadémia–Rubeola 3–2 (2–0).

A bajnokság állása: 1. Berettyóújfalu 21 pont, 2. Veszprém 19, 3. Aramis 19, 4. Kecskemét 17, 5. Haladás 16, 6. DEAC 14, 7. Újpest 10, 8. A Stúdió Nyíregyháza 9, 9. Magyar Futsal Akadémia 9, 10. Nyírbátor 3, 11. Rubeola 1, 12. ELTE-BEAC 1

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .