Kattints a képre!!

Pekk Tamás az elnyűhetetlen futballista prototípusa. A Kállósemjén megyei első osztályú csapatának harminchat éves belső védője a nagypálya mellett becsülettel nyomja a futsalt is: a közelmúltban megesett, hogy mindkét fronton gyűrte az ipart – ugyanaznap.

Pekk Tamás (jobbról) igazi csapatember, mindig lehet rá számítani Fotó: három határ hírei

Szóval nem csupán az összetéveszthetetlen szakálla, no meg príma fizikuma nyerő – igazán szavatartó ember, vagyis abszolút lehet rá számítani.

– Talán a jó genetika – intézte el röviden a témát Pekk Tamás. – Egyébként éppen mostanában beszéltük, amikor szóba kerültek a sérülések, hogy hál’ istennek eddig megúsztam komolyabb probléma nélkül, habár amikor a Nyírkarászban játszottam, eltört az állkapcsom. A saját kapusunk térddel arcon rúgott, mondjuk, ez nem volt kellemes, a pláne az benne, hogy aznap lett volna édesapám ötvenedik szülinapi bulija, amit emiatt el kellett halasztani.  Senkivel nem volt soha semmilyen összetűzésem, mindenkivel őszinte vagyok, ezt szerintem értékelik az emberek. Másrészt szeretek játszani, plusz, amit megígérek, ahhoz maximálisan tartom magam, szerintem így természetes. Nem vagyok már én sem mai gyerek, nagyjából három éve azt mondom, a következő lesz az utolsó szezon, aztán valahogy mindig a pályán maradok. Köszönettel tartozom Marincsák Viktornak, aki Kállósemjénbe csábított, mert életem egyik legjobb döntése volt ez az átigazolás: nagyszerű csapatba és közösségbe kerültem.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .