Kattints a képre!!

A futsal NB I. aktuális, hétfő esti nyolcadik fordulójában a Nyírbátor hazai pályán folytatta bajnoki szereplését, mégpedig az Aramis elleni mérkőzéssel.

A fehér mezes bátori csapatnak nem volt esélye az Aramis ellen Fotó: tudósítónktól

Tény, ami tény, a zsinórban hat vereséget szenvedett nyírségiek számára ezúttal is fel volt adva a lecke, elvégre a vendégek a felsőházi rájátszást érő helyezésre hajtanak, amire nem csupán vágyakoznak, mindennek jó teljesítménnyell igyekeznek megágyazni. Olyannyira, hogy ez idáig egyetlen meccsen hasaltak el, miközben már öt alkalommal nyertek. Most is igazolták, hogy nem véletlenül tartoznak az élcsoporthoz, az első félidőben négy gólt szerezve gyakorlatilag lerendezték a mérkőzést. A második félidőben előbb szépítettek a házigazdák, majd a két kiállítással „színesített” folytatásban fölényessé duzzasztotta a különbséget az Aramis. Így sorrendben a hetedik fellépését bukta el a Bátor…

Futsal NB I.: 8. forduló

Nyírbátor SC–Aramis 1–8 (0–4)

Nyírbátor, 159 néző, v.: Futó T., Deme R. Nyírbátor: Opre R. – Faragó L., Szentes B., Siska G., Hadházi S. Csere: Tóth K., Nagy Zs., Szabó S., Kerekes M., Molnár R., Rácz M., Lakatos L., Orosz D., Csoma A. Edző: Baksa Csaba. Gól: Szentes B., illetve Horváth Sz. 2, Büki B. 2, Fekete O., 2, Fekete M. 2. Kiállítva: Lakatos L., (26. perc) illetve Horváth N. (22. perc)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .