Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport kilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezik szombaton.

Nagy Dávid (balról) és a listavezető Kótaj az Apagy ellen sem tévesztene lépést, míg a leveleki csapat ezúttal a Tiszavasvári otthonában próbál minél nagyobb ellenállást kifejteni Fotó: Szmolka Tamás

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 9. forduló (kezdés: 14 óra)

Szombat

Kálmánháza (7.)–Nagykálló (2.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Jól ismerjük egymást a Nagykállóval, egy igazán remek formában lévő csapat látogat hozzánk. Sok mindenben kell előrelépnünk, ha szeretnénk jo eredményt elérni. A játék sebességét jobban kell tudnunk növelni, az utóbbi időben ez kevésbé sikerült. Sajnos, az elmúlt mérkőzéseken folyamatosan kényszerből kellett változtatnunk, remélem, ez az időszak is véget ér.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – A hazaiak rapszodikus szereplése nem téveszthet meg minket, készülünk a heti megszokott ritmusunkban, és „pontosan” szeretnénk távozni.

Tiszavasvári (4.)–Levelek (9.)

Szabó Zoltán, a Tiszavasvári edzője: – A Levelek idegenben veretlen! Vajon miért? Volt idejük felkészülni belőlünk. Kipihenve érkeznek és remélhetőleg pont nélkül távoznak. Jó felkészülést mindenkinek!

Fabók István, a Levelek edzője: – Egy hetes pihi, ami a rekreáció és a családi béke kimakszolása jegyében telt. Mi több, én a lelki vonalra hangolódva, kívülről fújom a Kazinczy-díjas Véber Gyuri összest. Az élet nem habos torta, a foci meg nem kvantumfizika. A bajnokságunk gördülékeny akár a naményi gyors, amire mi is felszálltunk, de célba még nem értünk, úton vagyunk, mint Fock Jenő. A következő forduló lesz a következő, ahol hatósági áron biztos nem adnak pettyeket, így megküzdünk, mint Lőrinc a nyelvtannal.

Tiszalök (5.)–Nyírlugos (10.)

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – A Lugos jól szerepel, éppen ezért nekünk is észnél kell lenni, ha jó eredményt akarunk elérni, mégpedig jó eredményt akarunk elérni.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – A szombati foci az nekünk mindig csücskös, nagy problémát jelent, hogy összeálljon a csapat, meglátjuk, mi lesz…

Geszteréd (13.)–Szakoly (3.)

Horváth László, a Geszteréd játékos-edzője: – Adunk magunknak még esélyt, meglátjuk, mire leszünk képesek a jó erőkből álló Szakoly ellen.

Géczi Péter, a Szakoly edzője: – Horváth Laci barátom mindent elkövet annak érdekében, hogy Geszteréden továbbra is legyen foci, de azt is tudom, milyen dolgokkal kell szembesülnie, mert én is megtapasztaltam egy pár évig. Furcsa érzés lesz Geszterédre ellenfélként érkezni, de megyünk, játszunk és remélem, nyerünk! A mérkőzés után pedig ápoljuk a jó baráti viszonyt.

Biri (6.)–Rakamaz (12.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – A vasárnapi meccs után, ahogy elnéztem a játékosok arcát, nem tudom elképzelni, hogy ne tegyenek meg mindent a győzelem érdekében, amire a lelkivilágunknak igen nagy szüksége lenne.

Kótaj (1.)–Apagy (8.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Nem zavar meg minket, hogy szombaton kell futballozni, emellett tiszteljük az apagyi csapatot, akármennyire is hullámzóan szerepel, de hazai pályán nekünk nem lehet más célunk, csak a három pont megszerzése.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Gólképesek vagyunk elől, hátul, az biztos. Sajnos, ez nem vicces. Teljes átalakuláson kell átesni a hátsó alakulatomnak, ellenkező esetben… Senkit nem akarok megsérteni – még!

Szabadnapos: Kék

Kattints a képre!

Kattints a képre!!

Ide írd a szöveget

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .