Kattints a képre!!

Az előző esztendők hányattatásai után – a jelek szerint – sínre került a nagykállói futballcsapat, amely a megye kettő Pannónia Zrt. csoport tabellájának második helyére vitorlázott.

Sipos Balázsnak éppen egy rangadón, a Tiszavasvári ellen jött ki a lépés (labdával) FOtó: tudósítónktól

Aligha lehet vitás, az év elején kinevezett edző, Homann Richárd érkezése jótékony hatással bírt, a tavaszi „bemelegítést” követően ősszel bebetonozta magát az élmezőnyben a veretes múltú egylet. Hét fellépésből – hat győzelem mellett – mindössze egyet bukott el a Kálló, legutóbb pedig rangadót nyert (2–0) az ugyancsak jól muzsikáló Tiszavasvári ellen. Méghozzá Sipos Balázs duplájával: a huszonkét éves balszélső eleddig négy gólt hintett, igaz, járhatna előrébb is…

– Hál’ istennek jól sikerült a nyári erősítés és felkészülés, egyben vagyunk, na meg sokat számít Homann Richárd edző személye – lebbentette fel a fátylat a kállói feltámadás „titkáról” Sipos Balázs. – Mindenki összekapta magát, fejben is ott vagyunk, plusz nincs teher a csapaton, felszabadultan tudunk játszani. Az is igaz, az utóbbi meccsek számomra nem úgy sültek le, ahogy szerettem volna, valamiért nem jöttek a gólok. Mondták a csapattársak, hogy akár már fölényesen vezethetném a góllövőlistát, lehet, hogy igazuk van, de hát kimaradtak a helyzetek… Azért pont a legjobbkor, egy rangadón rúgtam kettőt: remélem, most kiszakadt a zsák, mert jó lenne minél eredményesebben játszani.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .